فریب این پیامک‌ها را نخورید | انواع کلاهبرداری پیامکی

فریب این پیامک‌ها را نخورید | انواع کلاهبرداری پیامکی

پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری از روش‌های رایج سرقت اطلاعات شخصی و مالی افراد است. این پیامک‌ها ممکن است به نظر رسمی، معتبر یا مفید بیایند اما در واقع هدف آن‌ها فریب دادن شماست. شاید فکر کنید کلاهبرداری با پیامک قدیمی شده و کسی فریب این پیامک ها را نمی‌خورد اما باید بگوییم کلاهبرداری با پیامک همچنان شاکیان زیادی را به اداره آگاهی می‌کشاند. ما در این مقاله نمونه‌های پیامک جعلی و همچنین روش‌ تشخیص این پیامک‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهیم. با ما همراه باشید تا گرفتار این کلاهبرداران نشوید.

باکمترین هزینه، خدمات یا محصولتو تبلیغ کن!!

دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان سیگنال

روش های تشخیص پیامک های جعلی و کلاهبرداری

برای تشخیص پیامک جعلی و کلاهبرداری نکات زیر را بخوانید:

– منبع پیامک را بررسی کنید. اگر شماره فرستنده ناشناس، نامعتبر یا مشکوک باشد احتمال دارد که با پیامکی جعلی طرف باشید. همچنین اگر پیامک از طرف یک سازمان، بانک یا شرکت باشد باید شماره آن را با شماره رسمی آن سازمان مقایسه کنید.

– محتوای پیامک را بررسی کنید. اگر پیامک حاوی درخواست وجه، اطلاعات شخصی، لینک یا کد باشد، ممکن است پیامکی جعلی باشد. به خصوص اگر پیامک حاوی تهدید، فشار یا عجله باشد.

– نحوه نوشتار پیام را بررسی کنید. پیامک‌های جعلی معمولا دارای غلط‌های املایی، نگارشی یا گرامری هستند.

برای جلوگیری از کلاهبرداری، باید در صورت دریافت پیامک مشکوک، قبل از هر عملیات، با سازمان یا شخص مورد نظر تماس بگیرید و صحت پیام را بررسی کنید. همچنین باید از ورود به لینک‌های ناشناس، تایید کدهای نامعلوم، پرداخت وجه به حساب‌های ناآشنا یا ارسال اطلاعات حساس خودداری کنید. درنهایت اگر همین الان چنین کارهایی را انجام داده‌اید سریعا به مقامات قضایی گزارش دهید.

پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!

ثبت نام رایگان سامانه پیامک

تمامی امکانات + 100 پیامک رایگان

فریب این پیامک ها را نخورید | انواع پیامک جعلی


در ادامه نمونه‌های پیامک کلاهبرداری را قرار داده‌ایم. این پیامک‌ها را با دقت بخوانید تا اگر پیامک‌هایی با این مضامین دریافت کردید از پیش نسبت به آن‌ها آگاهی‌های لازم را داشته باشید.

اس ام اس جعلی با غلط املایی و پیدا کردن عتیقه و سکه

گلممد افغان هستوم. پسرعموی عبدلا که ب کت شوما کار مکرد گوفتم دگربرشوما پیغام فرستادم حقیقت یک مقدار سکه تلا پیدا پیدا کردوم یک پادشا روشون هست و چن تا مجسمه تاجدار است نوشته برجان خود دارند گوفتم ببینم متانی بر مه فروشانشان کنی هر چه باشد نسف بر شوما باشد نسف بر مه باشد. زنگ بزند.

سلام اقامهندس حال شما خوبس من عبدالله هموطن افغانی هستم من سه چهارسال پیش براکاری نزدشماآمدم کارمن حفاری ست درحقیقت من درحفاری یک کوزه سکه تلاقدیمی آسار باستانی پیداکردم من درایران آشنانداشتم پیغام دادم بشما اگرمیتانی ازپیش ماکمک کن نسف دو تامان

سلام. من سید کریم از عشایر چادرنشین هستم و چند وقت پیش وقتی گوسفندانم را به چرا برده بودم یک کوزه سکه پیدا کردم. شماره شما را با استخاره پیدا کردم، اگر می‌تونی برامون بفروش اما تو را به امام حسین به کسی چیزی نگو.

احتمالا تا کنون شما نیز این سبک پیام ها را دیده‌اید که ظاهرا از طرف یک فرد ساده ارسال شده‌اند، در حالی که اگر اعتماد کنید و یا پیگیر ماجرا شوید، در انتهای این ماجرا به قاچاقچیان آثار تاریخی و کلاهبرداران پیامکی می‌رسید.


پیامک کلاهبرداری,  پیامک جعلی , پیامک کلاهبرداری ابلاغیه ,

پیامک جعلی ابلاغیه

شکوائیه جدید علیه شما در سامانه ثنا ثبت شد.( لینک جعلی مد نظر )

مامور ارسال پیام قوه قضایی ، شکوائیه علیه شما:( لینک جعلی مد نظر )

این نوع پیامک‌های کلاهبرداری نیز بسیار رایج بوده و احتمالا خیلی از شما دریافتشان کرده‌اید. لینک های درج شده در این پیامک ها، لینک های مخرب هستند و با کلیک کردن روی این لینک‌ها بسیاری از اطلاعات شما از جمله اطلاعات بانکی سرقت خواهد شد.


پیامک جعلی یارانه, پیامک کلاهبرداری یارانه

 پیامک کلاهبرداری یارانه و سبد خانوار

یارانه شما قطع شد. ثبت نام در لینک زیر: ( لینک جعلی مد نظر )

سبد خانوار به شما تعلق گرفت. ثبت نام از لینک زیر: ( لینک جعلی مد نظر )

به طور کلی اگر احساس می‌کنید فرستنده پیامک مشکوک و یا نا معتبر است ، روی لینک‌های موجود در پیامک کلیک نکنید.


پیامک کلاهبرداری,  اس ام اس کلاهبرداری، پیامک جعلی

پیامک های جعلی و کلاهبرداری

خط شما برنده بن تخفیف 20 میلیون تومانی شده است برای دریافت هدیه خود همین حالا تماس بگیرید.

ثبت نام کارت سوخت : آخرین مهلت تکمیل مدارک تا تاریخ ( لینک جعلی مد نظر )

رمز اینترنتی بانک (نام بانک مدنظر) خود را فراموش کرده‌اید؟از این طریق آن را بازیابی کنید:( لینک جعلی مد نظر )

وزارت کار و رفاه اجتماعی:(بسته حمایتی دولت) جهت دریافت از لینک زیر:( لینک جعلی مد نظر )


کلاهبرداران پیامکی صرفا به فرستادن پیامک اکتفا نکرده‌اند و گاهی با هک کردن اکانت‌ اطرافین و درخواست پول نیز ممکن است از احساسات شما سوءاستفاده کرده و مبالغی را از شما دریافت کنند.


هنوز برای کسب و کارت پنل پیامکی نداری؟

همین حالا تماس بگیرید (داخلی یک)

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم تا اطلاع رسانی‌های لازم را خدمت شما ارائه کنیم. اما همانطور که می‌دانید با گذشت زمان پیامک‌های جعلی جدید با مضامین گوناگون توسط کلاهبرداران نوشته و ارسال می‌شوند. به همین علت اگر زمانی پیامکی دریافت کردید و مطمئن نبودید که پیامک کلاهبرداری است یا نه، بهتر است که هیچ عملی انجام ندهید. به هیچ عنوان به پیامک پاسخ ندهید، لینک را باز نکنید، کد را وارد نکنید یا وجه را انتقال ندهید. به جای آن، می‌توانید با سازمان، بانک یا شرکت مورد نظر تماس بگیرید و درباره صحت پیامک سوال کنید.

اگر می‌خواهید با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید و برند خود را به آنها معرفی کنید، پنل اس ام اس سیگنال گزینه مناسبی است. سیگنال با تجربه‌ای طولانی در حوزه بازاریابی پیامکی، آماده است تا شما را در طراحی و اجرای کمپین‌های تبلیغاتی پشتیبانی کند.

مقالات مرتبط

اگر سوال یا نظری دارید با ما درمیان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *