
آموزش بازاریابی پیامکی: مزایا و معایب، نحوه اجرا
پژوهشها نشان میدهد امروزه اکثر کسب و کارها از بازاریابی پیامکی برای توسعه فعالیتهای خود استفاده میکنند. بازاریابی پیامکی یک از انواع بازاریابی است که با استفاده از استراتژیهای مختلف اجرا میشود. در عصر امروز، دیگر روشهای سابق بازاریابی کاربرد چندانی ندارند. به عنوان مثال، به ندرت میتوان با استفاده از بازاریابی انسانی به درآمد بالایی رسید. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، اکثر مردم با گوشی تلفن همراه یا رایانه در ارتباط هستند.
دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان سیگنال
بنابراین بهترین راه ارتباط با مشتریان، از طریق همین ابزارها خواهد بود. بازاریابی مجازی خود یک روش مناسب برای کسب درآمد بیشتر و ارتباط بهتر با مشتریان است. اما پژوهشها و تحقیقات نشان میدهد بازاریابی مجازی نمیتواند مانند بازاریابی پیامکی پربازده باشد. بازاریابی مجازی یا بازاریابی شبکهای زمانی بازدهی بالایی دارد که تمامی مخاطبین یا اکثر آنها به اینترنت دسترسی داشته باشند. بنابراین نمیتوان از طریق بازاریابی شبکه پیامهای فوری و مشتریان منتقل کرد.
بازاریابی پیامکی به کسب و کارها امکان میدهد تا از طریق کانالهای مختلف و در زمانهای متفاوت با مشتریان خود ارتباط داشته باشند. با استفاده از بازاریابی پیامکی، میتوان پیامهای هدفمند و موثر برای مشتریان ارسال کرد. در ادامه قصد داریم بیشتر درباره بازاریابی پیامکی و شرایط آن صحبت کنیم. بنابراین پیشنهاد میکنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!
ثبت نام رایگان سامانه پیامک
تمامی امکانات + 100 پیامک رایگان
بازاریابی پیامکی چیست؟
بازاریابی پیامکی یک روش مناسب برای ارسال پیامهای تبلیغاتی از طریق پیامک است. کسب و کارهای مختلف، از بازاریابی پیامکی برای برقراری ارتباط با مشتریان خود استفاده میکنند. با استفاده از این روش میتوان اطلاعات کامل محصولات و خدمات را با مشتریان و مخاطبین به اشتراک گذاشت.
همچنین امکان ارسال اخبار، هشدارها و بروز رسانیها در موقعیتهای حساس وجود دارد. در نتیجه، بازاریابی پیامکی روابط عمیقتری با مشتریان برقرار خواهد کرد. با توجه به اینکه میزان تعامل در بازاریابی پیامکی نسبت به سایر انواع بازاریابی بیشتر است، در نتیجه بازدهی این روش نیز بیشتر خواهد بود. بازاریابی پیامکی تا حدودی شبیه به بازاریابی ایمیلی است. تفاوتهای قابل توجهی بین بازاریابی ایمیلی و بازاریابی پیامکی وجود دارد. به عنوان مثال، نرخ باز شدن پیام در بازاریابی ایمیلی حدود ۱۸ درصد است. ولی نرخ باز شدن پیامک در بازاریابی پیامکی تقریبا برابر با ۹۸ درصد است.
بیشتر بدانید : پیامک تبلیغاتی
بازاریابی پیامکی برای چه مواردی مورد استفاده قرار می گیرد؟
بسیاری از مشاغل میتوانند از بازاریابی پیامکی برای توسعه کسب و کار خود استفاده کنند. در ادامه برخی از موارد کاربرد بازاریابی پیامکی را برای شما بیان میکنیم.
- تبلیغات کوتاه مدت برای مشاغل
یکی از مهمترین موارد استفاده از بازاریابی پیامکی، تبلیغات کوتاه مدت برای مشاغل است. معمولاً کسب و کارهای نوپا که به تازگی و فعالیت خود را شروع کردهاند، از تبلیغات کوتاه مدت برای جذب مشتریان جدید استفاده میکنند. با استفاده از بازاریابی پیامکی، پیامهای تبلیغاتی و کوپنهای تخفیف راحتتر در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. در نتیجه، احتمال اینکه تعداد زیادی از مشتریان بالقوه و مشتریان جدید برای خرید محصولات و خدمات اقدام کنند افزایش پیدا میکند.
به عنوان مثال، اگر قصد دارید در یک بازه زمانی کوتاه مدت محصولات و خدمات خود را با شرایط ویژه به فروش برسانید، استفاده از بازاریابی پیامکی بازدهی بالاتری خواهد داشت. در حالی که سایر روشهایی بازاریابی مثل بازاریابی انسانی و بازاریابی تلفنی، به مدت زمان طولانی برای اثرگذاری نیاز دارند.
یکی از بهترین گزینهها برای تبلیغات کوتاه مدت، برگزاری کمپین بازاریابی است. کسب و کاری که قصد دارد محصولات و خدمات خود را در یک بازه محدود با شرایط خاص به فروش برساند، میتواند از کمپین مدت دار استفاده کند. اطلاعات مربوط به «نحوه اجرای کمپین مدت دار با پنل پیامکی» در وب سایت سامانه سیگنال موجود است.
- انتقال اخبار مهم و بروزرسانی ها
یکی دیگر از موارد کاربرد بازاریابی پیامکی، انتقال اخبار مهم و بروز رسانیها است. همه کسب و کارها باید به صورت پیوسته اطلاعات مربوط به کسب و کار خود را به روز رسانی کنند. به عنوان مثال، اگر محل کسب و کار تغییر کرده است، میتوان این موضوع را با استفاده از بازاریابی پیامکی در کوتاهترین زمان ممکن به اطلاع همه مشتریان رساند. در نتیجه، بازاریابی پیامکی به کسب و کارها کمک میکند تا اطلاعات مربوط به محصولات و خدمات را به راحتی در اختیار مشتریان قرار دهند.
بیشتر بدانید : خط خدماتی
دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان سیگنال
- استخدام نیروی متخصص
یکی دیگر از مهمترین کاربردهای بازاریابی پیامکی، استخدام نیروی متخصص است. امروزه روش تبلیغات تغییرات بسیار زیادی پیدا کرده است. در گذشته، کسب و کارها برای استخدام نیروی متخصص ابتدا باید اطلاعات مربوط به نیروی مورد نظر خود را در اختیار شرکتهای کاریابی قرار میدادند. سپس از طریق کانالهای مختلف مثل پخش تراکت یا فضای مجازی، فرد مناسبی را پیدا میکردند.
اما در عصر حاضر، فرایند استخدام نیرو با استفاده از بازاریابی پیامکی تا حد زیادی ساده شده است. تنها کاری که کسب و کارها باید انجام دهند این است که بانک شماره افرادی که جویای کار هستند را از شرکتهای مخابراتی دریافت کرده و پیامک استخدام را برای آنها ارسال کنند. در وب سایت سامانه سیگنال،« ۵ روش استفاده از پیامک برای استخدام نیروی متخصص» بیان شده است.
- برندسازی
از دیگر موارد استفاده بازاریابی پیامکی، انجام فرایند برندسازی است. برندسازی اولین و مهمترین قدم برای توسعه کسب و کار است. نام تجاری، نشان دهنده هویت یک کسب و کار است. حتی اگر یک کسب و کار نیروهای متخصص استخدام کرده و محصولات و خدمات با کیفیت وارد بازار کند، باز هم بدون نام و نشان تجاری جایگاهی در میان رقبا نخواهد داشت. فرایند برندینگ به شکلهای مختلفی انجام میشود.
برخی از روشهای برندسازی بسیار پرهزینه هستند. بنابراین، برای کاهش هزینههای برندسازی باید از استراتژیهای خاصی کمک گرفت. یکی از بهترین استراتژیهای برندسازی استفاده از بازاریابی پیامک است. کسب و کارها میتوانند پیامک تبلیغاتی مرتبط با نام و نشان تجاری خود را برای صدها یا هزاران نفر از مشتریان ارسال کنند. اگر قصد دارید اطلاعات بیشتری در رابطه با برندسازی به دست آورید، پیشنهاد میکنیم مقاله «برندینگ چیست» این مجموعه را مطالعه کنید.
بیشتر بدانید : امکانات پنل پیامکی
- یادآوری قرار
از دیگر کاربردهای بازاریابی پیامکی، یادآوری قرار است. منظور از قرار، در واقع روزها و مناسبتهای خاص هستند. به عنوان مثال، میتوان تاریخ و ساعت برگزاری مسابقه یا کمپین را برای مشتریان هدف ارسال کرد. شناسایی بازار هدف خود شامل مراحل گوناگونی است که به طور کامل در مقاله «۵ روش شناسایی بازار هدف مناسب در بازاریابی پیامکی» به آن پرداخته شده است. اکثر مشتریان تاریخ و ساعت قرار را فراموش میکنند.
در نتیجه، ارسال پیامهای یادآور بهترین گزینه برای دعوت مجدد مشتریان برای شرکت در مسابقه یا رویدادهای خاص است. یکی از مهمترین مزایای بازاریابی پیامکی این است که محدودیت خاصی ندارد و نه تنها برای کسب و کارهای مجازی، بلکه کسب و کارهای حضوری نیز میتوانند از آن استفاده کنند.
کسب و کارها باید برای برگزاری مسابقات خاص یا تخفیفات ساعتی، یک پنل پیامکی دریافت کرده و پیامهای تبلیغاتی مورد نظر خود را در یک زمان مشخص برای تعداد زیادی از مشتریان هدف ارسال کنند. در بسیاری از مواقع، ممکن است دیرتر از زمان مقرر شده در رویداد شرکت کنند. این موضوع نه تنها باعث ناامیدی کسب و کارها میشود، بلکه زمان کسب و کار را نیز هدر خواهد داد.
بیشتر بدانید : ارسال به بلک لیست
دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان سیگنال
مزایای بازاریابی پیامکی
بازاریابی پیامکی مزایای گوناگونی دارد که در ادامه برخی از آنها را برای شما بیان میکنیم.
- افزایش احتمال بازخورد
یکی از مهمترین مزایای بازاریابی پیامکی، این است که احتمال بازخورد مشتریان را افزایش میدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره افزایش احتمال بازخورد مشتریان، میتوانید مقاله «روشهای دریافت بازخورد مشتریان با پنل پیامکی» را مطالعه کنید. یک پژوهش گسترده در ایالات متحده آمریکا نشان میدهد حدود ۸۵ درصد از بزرگسالان در سال ۲۰۲۱ تلفن هوشمند دارند. درنتیجه، پیامک راه کاملا مناسبی برای دسترسی سریع و مستقیم به مشتریان خواهد بود.
میتوان گفت بسیاری از افراد بزرگسال و برخی از افراد نوجوان به سرعت به پیامک تبلیغاتی پاسخ میدهند. به عنوان مثال، ممکن است در فرم نظرسنجی شرکت کرده یا روی لینک مورد نظر کلیک کنند. «ارسال لینک در پیامک» روشها و قوانین خاص خود را دارد که یک مقاله کامل درباره آن در وب سایت سامانه سیگنال ارائه شده است.
- مکملی برای بازاریابی ایمیلی
بازاریابی پیامکی یک مکمل عالی برای بازاریابی ایمیلی است. بازاریابی ایمیلی و پیامکی شباهت بسیار زیادی به یکدیگر دارند. اما هرکدام به تنهایی ممکن است چندان سودمند نباشند. بهترین راه حل این است که یک کسب و کار از بازاریابی ایمیلی و بازاریابی پیامکی به صورت همزمان استفاده کند. پژوهشها نشان میدهد نرخ باز شدن ایمیل توسط کاربران بسیار پایینتر از نرخ باز شدن پیامک است. زیرا ممکن است برخی از مخاطبین به اینترنت دسترسی نداشته باشند.
علاوه بر این، بسیاری از کاربرانی که به اینترنت دسترسی دارند نیز به صورت روزانه ایمیلهای خود را چک نمیکنند. اما تقریباً اکثر افراد در پایان روز و در زمان استراحت پیامک تبلیغاتی را مورد بررسی قرار خواهند داد. علاوه بر این، بازاریابی ایمیلی یکی از روشهای مناسب برای تبلیغ پنل پیامکی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید مقاله «چگونه پنل پیامکی خود را تبلیغ کنیم» را مطالعه کنید.
- نرخ تعامل بالا
از دیگر مزایای بازاریابی پیامکی این است که نرخ تعامل بالایی دارد. حدود ۹۰ درصد از پیامکها تنها در عرض سه دقیقه بعد از ارسال توسط مخاطبین خوانده میشوند. در نتیجه، بازاریابی پیامکی روش بهتری برای تعامل و ارتباط بیشتر با مشتریان خواهد بود. زمانی که مشتریان پیامک تبلیغاتی یا فرم نظرسنجی را دریافت میکنند، به سرعت بازخورد آن را برای شما ارسال خواهند کرد. با استفاده از روشهای دیگر مثل بازاریابی ایمیلی و بازاریابی انسانی، به سختی میتوان با تمام مشتریان هدف ارتباط برقرار کرد.
به عنوان مثال، در بازاریابی انسانی کسب و کارها صرفاً میتوانند ۲ یا ۳ بار به صورت حضوری با مشتریان هدف ارتباط برقرار کنند. اما در بازاریابی پیامکی، کسب و کار قادر خواهد بود پیامک تبلیغاتی را به صورت هفتگی یا حتی هر چند روز یکبار برای مشتریان بفرستد. آمار استفاده از بازاریابی پیامکی هر روز در سطح جهان در حال افزایش است. برای درک بهتر این موضوع پیشنهاد میکنیم مقاله «آمار استفاده از پیامک و تلفن همراه و تاثیر بازاریابی پیامکی بر مارکتینگ» را مطالعه کنید.
- توسعه کسب و کارهای نوپا
انجام تبلیغات و بازاریابی برای کسب و کارهای نوپا بسیار سخت است. زیرا تبلیغات و بازاریابی به روش سنتی معمولاً با هزینه بسیار زیادی همراه است. کسب و کارهایی که به تازگی فعالیت خود را آغاز کردهاند، بودجه و سرمایه کافی برای انجام تبلیغات و بازاریابی ندارند و باید از روشهای کم هزینه برای معرفی برند خود به مشتریان استفاده کنند. بازاریابی پیامکی نیازی به استفاده از بسته اینترنت و مواردی مانند این ندارد.
تنها کاری که یک کسب و کار باید انجام دهد، این است که پنل پیامکی را خریداری کرده و مشتریان هدف خود را شناسایی کند. پنلهای پیامکی توسط سامانههای مختلف ارائه میشوند و هر کدام کاربردها و مزایای خاص خود را دارند. برای آشنایی بیشتر با پنلهای پیامکی، پیشنهاد میکنیم مقاله «پیامک مخابراتی» را در وب سایت مجموعه سیگنال مطالعه کنید.
دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان سیگنال
بهترین کاندیدا برای استفاده از بازاریابی پیامکی
یکی از مهمترین سوالاتی که برای بسیاری از کسب و کارها ایجاد میشود، این است که آیا همه مشاغل میتوانند از بازاریابی پیامکی برای توسعه کسب و کار خود استفاده کنند؟ همانطور که میدانید هر کسب و کار باید روش بازاریابی متناسب با فعالیت خود را انتخاب کند. به عنوان مثال، ممکن است بازاریابی تلفنی برای یک کسب و کار به هیچ وجه مناسب نباشد. در مقابل، امکان دارد یک کسب و کار دیگر بهترین بازدهی را از بازاریابی تلفنی دریافت کند. در ادامه بهترین کاندیدا برای استفاده از بازاریابی پیامکی را به شما معرفی میکنیم:
- تجارت الکترونیک
یکی از بهترین کاندیدا برای انجام بازاریابی پیامکی، کسب و کارهای مرتبط با تجارت الکترونیک هستند. به عبارت دیگر، کسب و کارهایی که به صورت آنلاین فعالیت میکنند، کاندیدای کاملا مناسبی برای استفاده از بازاریابی پیامکی خواهند بود. فراموش نکنید پیامک به تنهایی یک کانال مناسب برای بازاریابی تجارت الکترونیک است. درست است که ارسال پیامک و دریافت آن به وسیله اینترنت انجام نمیشود، اما باز هم پیامک به نوعی با گوشی تلفن همراه مرتبط است. بنابراین نمیتوان آن را با روشهای سنتی بازاریابی مثل بازاریابی انسانی و بازاریابی تلفنی مقایسه کرد.
بازاریابی پیامکی ممکن است تا حدودی با بازاریابی شبکه یا بازاریابی مجازی مرتبط باشد. یکی از مهمترین دلایلی که باعث میشود بازاریابی پیامکی گزینه مناسبی برای کسب و کارهای آنلاین باشد، هزینه مقرون به صرفه آن است. بازاریابی پیامکی با هزینه بسیار کمتری نسبت به سایر روشها انجام میشود.
در نتیجه، کسب و کارهای آنلاین که ممکن است بودجه و توانایی مالی کافی برای تبلیغات نداشته باشند، میتوانند از خدمات بازاریابی پیامک استفاده کنند. همانطور که میدانید، نرخ تبدیل این روش بازاریابی بسیار بالا است. بنابراین، نه تنها مشاغل حضوری، بلکه مشاغل آنلاین نیز میتوانند از آن استفاده کنند. برای بررسی نرخ تبدیل بازاریابی پیامکی، بهتر است مقاله «میزان موفقیت بازاریابی پیامکی چقدر است» را مطالعه کنید.
- شرکت های مسافرتی
از دیگر مشاغل مناسب برای استفاده از بازاریابی پیامکی، شرکتهای مسافرتی هستند. شرکتهای مسافرتی شامل تمامی مجموعه شرکتهای هواپیمایی، شرکتهای مسافربری زمینی و دریایی هستند. استفاده از پنل پیامکی برای این دسته از کسب و کارها کاملا الزامی است. مشتریان در لحظه حرکت، به اطلاعات خاصی نیاز دارند. به عنوان مثال، اگر هواپیما برای پرواز تاخیر داشته باشد یا ساعت حرکت اتوبوس تغییر کرده باشد، میتوان این خبر را در کوتاهترین زمان ممکن با استفاده از پنل پیامکی برای مشتریان ارسال کرد.
اگر شرکتهای مسافرتی از روشهای دیگر مثل بازاریابی تلفنی استفاده کنند، مدت بسیار زیادی طول میکشد تا خبر تغییر ساعت حرکت هواپیما و اتوبوس به اطلاع تک تک مشتریان برسد. اطلاعاتی که لازم است از طریق پنل پیامکی برای مشتریان ارسال شود، شامل تغییر ساعت حرکت، لغو حرکت، هشدار آب و هوا و مواردی مانند این هستند.
- مشاغل خدماتی
از دیگر کاندیدای مناسب برای استفاده از بازاریابی پیامکی، مشاغل خدماتی هستند. مشاغل خدماتی شامل تمامی کسب و کارهایی هستند که خدمات خاصی را به مشتریان ارائه میکنند. به عنوان مثال، کلینیکهای زیبایی در میان مشاغل خدماتی قرار میگیرند. به طور کلی، کلینیکها خدمات پزشکی و درمانی ارائه میکنند.
خدمات کلینیک زیبایی شامل پاکسازی پوست، تزریق ژل و بوتاکس یا مواردی مانند این هستند. این دسته از مشاغل نیاز به قرار ملاقات دارند. یعنی برای اینکه خدمات به مشتریان ارائه شود، ابتدا باید قرار ملاقات حضوری یا مجازی صورت بگیرد. بهترین راه حل برای ارسال زمان و تاریخ قرار ملاقات، استفاده از بازاریابی پیامکی است. پنلهای پیامکی که توسط سامانههای پیامکی در اختیار کسب و کارها قرار میگیرند، قابلیت ارسال پیامک یادآور دارند. این پنلهای یادآور، تاریخ قرار ملاقات را مجدداً برای مشتریان ارسال میکنند. این کار باعث صرفه جویی در زمان و هزینه میشود. اگر حتی یک مشتری در زمان مقرر برای قرار ملاقات حاضر نشود، آسیب مالی زیادی به کسب و کار وارد خواهد شد.
- سازمان های توسعه یافته
علاوه بر مشاغل کوچک، سازمانهای توسعه یافته نیز کاندیدای مناسبی برای استفاده از بازاریابی پیامکی هستند. کسب و کارهای بزرگ و توسعه یافته با تعداد زیادی از مشتریان در ارتباط هستند. گاهی اوقات نمیتوان از نیروی انسانی مثل کارمندان برای پاسخگویی به همه مشتریان استفاده کرد. زیرا نیروی انسانی، برای انتقال اطلاعات فوری از طریق ایمیل یا تماس تلفنی بسیار کند عمل میکغند. در نتیجه، سازمانهای توسعه یافته برای حفظ جایگاه خود در بازار جهانی و بهبود عملکرد باید از بازاریابی پیامک استفاده کنند.
پنل پیامکی، اطلاعات مهم را در مدت زمان بسیار کوتاه برای تمامی مشتریان ارسال میکند. به این ترتیب، نیازی نیست کسب و کار مورد نظر به تعداد زیادی نیروی انسانی هزینه پرداخت کند تا اطلاعات را از طریق تلفن و ایمیل برای مشتریان بفرستند. کسب و کارهای بزرگ باید هنگام برقراری ارتباط و تعامل با مشتریان خود دقت بسیار زیادی داشته باشند.
لحن نامناسب هنگام آماده سازی متن پیامک تبلیغاتی، ممکن است هویت تجاری کسب و کارهای بزرگ را در خطر قرار دهد. مقاله «تاثیر لحن پیامک در بازدهی یک کسب و کار» در وبسایت سامانه پیامکی سیگنال ارائه شده است که کمک بسیار زیادی به کسب و کارها خواهد کرد.
دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان سیگنال
انواع پیام در بازاریابی پیامکی
پیامکی که برای مشتریان ارسال میشود، انواع مختلفی دارد. معمولاً کسب و کارها برای انجام بازاریابی پیامکی و ارسال پیامک تبلیغاتی، از پیش شمارههای خاص استفاده میکنند. این پیش شمارهها ممکن است پنج تا شش رقمی باشند. اپراتورهای مختلف مثل اپراتور ایرانسل و همراه اول، پیش شمارههای خاصی برای ارسال پیامک تبلیغاتی دارند. کسب و کارها باید ابتدا نوع پیش شماره مورد نظر خود را انتخاب کنند.
هر پیش شماره هزینه خاص خود را دارد. با توجه به اینکه مبحث پیش شمارهها و اپراتورهای پیامکی بسیار گسترده هستند، یک مقاله جامع با عنوان «شرح کامل پیش شمارهها و خطوط پیامکی» در سامانه سیگنال ارائه شده است. به طور کلی، در بازاریابی پیامکی دو نوع پیام برای مشتریان ارسال میشود که شامل موارد زیر هستند:
- پیامک کمپین
پیامهای کمپین که با نام پیام انبوه نیز شناخته میشوند، نوعی پیامک یک به چند هستند. به عبارت دیگر، کسب و کار میتواند یک پیامک تبلیغاتی با محتوای ثابت آماده کرده و برای دهها یا هزاران نفر از مشتریان خود ارسال کند. این پیامکهای تبلیغاتی در اکثر موارد برای انتقال اطلاعات عمومی مثل بهروزرسانیها، هشدار آب و هوا و مواردی مانند این مورد استفاده قرار میگیرند.
گاهی اوقات ممکن است از پیامک کمپین برای فروش محصولات و خدمات یا معرفی برند به مشتریان استفاده شود. هدف یک کسب و کار از ارسال پیام کمپین، فروش بیشتر محصولات و خدمات یا آگاه سازی مخاطبین است. میتوان از پیامک کمپین برای جذب مشتریان بالقوه و مشتریان جدید استفاده کرد.
- پیامک تراکنشی
یکی دیگر از انواع پیام که در بازاریابی پیامکی مورد استفاده قرار میگیرد، پیامک تراکنشی است. پیام تراکنشی نوعی پیام یک به یک است. این نوع پیامک، صرفا برای یک مشتری ارسال میشود. به عنوان مثال، پیامهای مرتبط با تایید سفارش خرید یا ثبت خرید بلیط، نمونههایی از پیامهای تراکنشی هستند که اطلاعات را به موقع و در کوتاهترین زمان ممکن برای مشتریان ارسال میکنند.
دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان سیگنال
بهترین استراتژی های بازاریابی پیامکی
برای موفقیت در بازاریابی پیامکی، باید از چند استراتژی بالقوه استفاده کنید که در ادامه برای شما بیان خواهد شد.
- به رضایت مخاطبین توجه کنید
اکثر مشتریان از دریافت پیامکهای تبلیغاتی ناراضی هستند. بسیاری از پیامکهای تبلیغاتی هیچ ارتباطی به سبک زندگی و علاقه مشتریان ندارند. در نتیجه، این دسته از مشتریان سعی میکنند تا از طریق روشهای مختلف مثل شماره گیری کدهای دستوری خاص، پیامک تبلیغاتی را مسدود کنند. متاسفانه امکان ارسال پیامک تبلیغاتی برای کاربرانی که دریافت پیامک تبلیغاتی را مسدود کردهاند وجود ندارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، پیشنهاد میکنیم مقاله «۲۰ نکته درباره مسدود شدن پنل پیامکی و فعال سازی آن» را مطالعه کنید. در نتیجه، یکی از مهمترین استراتژیها برای ارسال پیامک تبلیغاتی این است که ابتدا رضایت مشتریان خود را به دست آورید. به عنوان مثال، میتوانید پیامک تبلیغاتی را بعد از دریافت مجوز برای مشتریان بفرستید. ابتدا یک پیامک با موضوع معرفی برند برای مشتریان ارسال کنید و از آنها اجازه دسترسی بخواهید. به عنوان مثال، در صورتی که مشتریان به نوع فعالیت کسب و کار شما علاقه داشته باشند، میتوانند عدد ۱ را ارسال کنند و در غیر این صورت، عدد ۲ را ارسال کنند.
بعد از ارسال عدد ۱، شما اجازه خواهید داشت تا به صورت مرتب پیامکهای تبلیغاتی خود را برای مشتریان بفرستید. این روش بازدهی فروش محصولات و خدمات شما را افزایش خواهد داد. یکی دیگر از نکات مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، این است که در هر پیامک ارسالی، گزینه لغو اشتراک را از طریق لینک برای مشتریان بفرستید.
- توجه به زمان ارسال پیامک
یکی از استراتژیهای مهم دیگر برای استفاده از بازاریابی پیامکی، توجه به زمان ارسال پیامک است. بازاریابی پیامکی به تنهایی بازدهی بالایی دارد. برای اینکه میزان درآمد و جذب مشتری از افزایش پیدا کند، بهتر است پیامک تبلیغاتی را در بازه زمانی مناسب برای مشتریان بفرستید. برخلاف ایمیل یا شبکههای اجتماعی که در ساعات خاصی از روز توسط مردم مورد بررسی قرار میگیرند، پیامکهای تبلیغاتی به طور معمول طی چند دقیقه بعد از ارسال باز میشوند.
این مسئله کاملا به سود کسب و کار خواهد بود. اما اگر کسب و کار به صورت ناشیانه از این تکنیک استفاده کند؛ نه تنها بازدهی چندانی نخواهد داشت، بلکه خیلی زود شماره آن توسط کاربران مسدود میشود. به عنوان مثال، ارسال پیامک تبلیغاتی در ساعت ۷ و ۸ صبح یا یک نیمه شب مشتریان را خشمگین خواهد ساخت.
بنابراین، در زمانی که مشتریان در حال استراحت و تفریح هستند، پیامک تبلیغاتی ارسال نکنید. این مسئله تا جایی باعث آزار و اذیت مشتریان شده است که برخی از کشورها قوانینی در رابطه با زمان ارسال پیام وضع کردهاند. به عنوان مثال، در کشور فرانسه ارسال پیامک تبلیغاتی در روز یکشنبه، روزهای تعطیل و بعد از ساعت ۱۰ شب امکان پذیر نیست.
پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!
ثبت نام رایگان سامانه پیامک
تمامی امکانات + 100 پیامک رایگان
- نام تجاری خود را قید کنید
یکی از مهمترین دلایلی که باعث میشود فرایند بازاریابی پیامکی برای کسب و کارها سودمند نباشد، عدم استفاده از نام تجاری هنگام ارسال پیامک تبلیغاتی است. نام تجاری نشان دهنده هویت و ارزش کسب و کار شما است. بنابراین، نام تجاری باید مانند یک امضا در پایان هر پیامک تبلیغاتی برای مشتریان ارسال شود.
امضای تجاری اهمیت بسیار زیادی دارد. در مقاله «نمونه امضا در پیامکهای تجاری یا سازمانی» به طور کامل درباره این مسئله توضیح داده شده است. با توجه به اینکه پیامک تبلیغاتی با استفاده از پیش شمارههای مختلف برای مشتریان ارسال میشود، بنابراین امکان شناسایی کسب و کار شما توسط مشتریان وجود نخواهد داشت. زیرا مشتریان به صورت روزانه تعداد زیادی پیامک تبلیغاتی دریافت میکنند. برخی از کسب و کارها ممکن است لینک وب سایت یا شبکههای اجتماعی خود را در انتهای پیامک تبلیغاتی قرار دهند.
مشتریان تنها زمانی از نام تجاری برای کسب و کار شما باخبر خواهند شد که روی لینک مورد نظر کلیک کنند. بنابراین، بهتر است نام برند خود را طی دو تا سه کلمه همراه محتوای متنی پیامک تبلیغاتی برای مشتریان بفرستید.
- متن مناسبی ارسال کنید
یکی دیگر از مهمترین استراتژیهای بازاریابی پیامکی، این است که توجه زیادی به متن پیامک تبلیغاتی داشته باشید. متن پیامک تبلیغاتی باید کاملاً متناسب با علایق و سلیقههای مشتریان مختلف باشد. همچنین باید از لحن درستی برای ارتباط و تعامل بهتر با مشتریان استفاده کنید. گاهی اوقات لحن صمیمی و عامیانه اثر گذاری بهتری دارد. در برخی مواقع نیز ممکن است لحن رسمی موثر باشد. همچنین تعداد کاراکترهای پیامک تبلیغاتی نباید از حد معینی فراتر رود. معمولاً ۷۰ کاراکتر برای ارسال پیامک تبلیغاتی کافی است. بنابراین از حاشیه پردازی و استفاده از کلمات پیچیده و غیر قابل درک خودداری کنید و یک پیامک ساده و موثر برای مشتریان بفرستید.
- نرخ کلیک را افزایش دهید
یکی دیگر از استراتژیهایی که میتوانید برای موفقیت در بازاریابی پیامکی مورد استفاده قرار دهید، افزایش نرخ کلیک است. در این روش، محتوای پیامک تبلیغاتی باید به گونهای باشد که مشتریان را برای کلیک کردن روی لینک یا پیوند مورد نظر ترغیب کند. به عنوان مثال، پیامکهایی که با موضوع کمپین یا تخفیف مناسبتی برای مشتریان ارسال میشوند، در اکثر موارد با استقبال بیشتری روبهرو خواهند شد.
مناسبتهای خاص سال مثل عید نوروز، شب یلدا یا عیدهای مذهبی فرصت مناسبی برای افزایش نرخ کلیک هستند. در این حالت، محتوای پیامک تبلیغاتی باید کاملا منحصر به فرد باشد. مثلاً بهتر است تمامی محصولات و خدمات به مناسبت شب یلدا با ۳۰ درصد تخفیف به مشتریان عرضه شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، پیشنهاد میکنیم «مقاله نحوه اجرای کمپین شب یلدا با پیامک تبلیغاتی» را مطالعه کنید.
همین حالا تماس بگیرید (داخلی یک)
در این مطلب به طور کامل درباره بازاریابی پیامکی صحبت شد. در میان انواعی از روشهای مختلف برای بازاریابی، بازاریابی پیامکی بازدهی و درآمد بیشتری دارد. علاوه بر این، انجام بازاریابی پیامکی نسبت به بازاریابی انسانی یا سایر روشهای بازاریابی سادهتر است و نیاز به استخدام نیروی انسانی متعدد یا پرداخت هزینه زیاد برای مکالمات تلفنی ندلرد. تنها کاری که کسب و کارها باید انجام دهند این است که یک پنل پیامکی دریافت کرده و بانک شماره مشتریان هدف خود را از شرکتهای مخابراتی دریافت کنند. در مرحله بعد، میتوفان با ارسال پیامکهای جذاب و منحصر به فرد تاثیر بسیار زیادی بر هدف داشت.
محمد رضایی
وای خیلی خوب بود! من خودم از روش پنل پیامکی استفاده کردم و نتیجهی خوبی هم گرفتم. امیدوارم با این مقاله بیشتر از این روش باخبر شده و استفاده کنند.
آرش
به نظرم اس ام اس مارکتینگ یکی از بهترین روشهایی است که میتوان برای تبلیغات استفاده کرد. این روش باعث میشود که پیام شما به صورت مستقیم به مخاطبانتان برسد و در نتیجه بازدهی بیشتری داشته باشید.
سپیده جهانبخش
من همیشه به دنبال روشهای جدید برای تبلیغاتم بودم و بعد از خوندن این مقاله، تصمیم گرفتم که پیامک تبلیغاتی رو امتحان کنم برای رسیدن به مشتریان جدید
کارشناس سیگنال
درود بر شما
بسیار عالی
شماره شما رو برای دریافت مشاوره رایگان هم ثبت کردیم تا نتیجه بهتری از اس ام اس مارکتینگ بگیرید.