استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی

استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی

یک روش کارآمد برای جمع‌آوری داده‌ها و ارتباط با مشتریان، استفاده از بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار است. در این روش، پیامک هایی به صورت انبوه به مخاطبان ارسال می ‌شود تا اطلاعاتی در مورد نظرات، ترجیحات و نیازهای آن ‌ها جمع‌آوری شود. بنابراین با استفاده از پیامک، می ‌توان اطلاعات مربوط به ارزش محصول، ترجیحات مشتریان و نیاز های آن‌ ها را به سرعت و بدون هزینه زیادی جمع‌آوری و از آن برای انجام تحقیقات بازار استفاده کرد. همچنین، از طریق بازاریابی پیامکی می‌ توان ارتباط مستقیم با مشتری برقرار کرده و دیدگاه‌هایشان را بهبود داد.

باکمترین هزینه، خدمات یا محصولتو تبلیغ کن!!

دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان سیگنال

برخی از کاربردهای استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی عبارتند از، جمع‌آوری نظرات و فیدبک مشتریان در مورد محصولات و خدمات، ارزیابی و تجزیه و تحلیل کیفیت محصولات و خدمات، ارسال اطلاعیه‌ها و خبرنامه‌ها به مشتریان موجود برای ارتباط مداوم با آن‌ها و در نهایت  تحقیق در مورد بازخورد مشتریان پس از خرید محصول یا استفاده از خدمات. بنابراین با استفاده از اس ام اس مارکتینگ در تحقیقات بازاریابی، می ‌توانید به طور مؤثرتر با مشتریانتان ارتباط برقرار کرده و نقاط قوت و ضعف محصول یا خدماتتان را بهبود بخشید. همچنین، می ‌توانید بر اساس نظرات و ترجیحات مشتریان تحقیقات بازاریابی خود را بهینه‌سازی کنید. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید تا با اهمیت، کاربرد و مزایای استفاده از بازاریابی پیامکی برای تحقیقات بازاریابی آشنا شویم.

پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!

ثبت نام رایگان سامانه پیامک

تمامی امکانات + 100 پیامک رایگان

بازاریابی پیامکی چیست؟

بازاریابی پیامکی چیست؟

بازاریابی پیامکی یکی از روش های بازاریابی است که از ارسال پیامک برای تبلیغ، فروش و معرفی محصولات و خدمات استفاده می کند. این نوع بازاریابی مدرن به کسب‌وکارها اجازه می ‌دهد تا با مشتریان فعلی و مخاطبان هدف خود ارتباط برقرار کرده و کسب و کار خود را به صورت همزمان به هزاران نفر تبلیغ کنند. یکی از ویژگی های مثبت این روش بازاریابی، این است که مخاطبان پیامک ها را بیشتر از ایمیل‌ها بررسی می ‌کنند و تحقیقات نیز نشان داده که معمولاً پیامک در عرض سه دقیقه خوانده شده و بیش از 95% نرخ باز شدن دارند.

بنابراین بازاریابی پیامکی به شما این امکان را می ‌دهد تا به بازار هدف و مشتریان خود پیام‌های شخصی‌سازی شده ارسال کنید، که احتمال خواندن آن ‌ها بیشتر از ایمیل یا سایر روش های تبلیغاتی است. با توجه به هزینه مقرون به صرفه، نرخ تعامل و خوانایی بالای پیامک ها، می توان به این نتیجه رسید که ترکیب و ادغام بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار یک گزینه ایده آل و کاربردی برای رشد و رونق کسب و کارهای مختلف  است. در ادامه با کاربردها و مزایا این روش تحقیق بازار بیشتر آشنا می شویم.

اهمیت استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی

با توجه به تعریف بازاریابی پیامکی، استفاده از بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار اهمیت بسیاری دارد. در ادامه به برخی از این اهمیت‌ها اشاره خواهیم کرد:

ارتباط فوری

با استفاده از پیامک، می ‌توان به سرعت و به موقع اطلاعات بازار و مخاطبان هدف را فراهم کرد. بازاریابی پیامکی به کسب و کارهای کوچک و بزرگ این امکان را می ‌دهد تا اطلاعات و پیام‌ها را به مشتریان خود در سریع‌ترین زمان ممکن ارسال و از آن ها بازخورد و پاسخ دریافت کنند.

هزینه کم

با استفاده از ارسال پیامک انبوه از طریق پنل پیامکی، کسب و کارهای کوچک و بزرگ می‌ توانند هزینه‌های تبلیغاتی خود را به‌طور قابل توجهی کاهش دهند. چراکه ارسال پیامک نسبت به رسانه‌های دیگر مانند تلویزیون، رادیو و تبلیغات پیشرفته دیجیتال، هزینه کمتری دارد.

تاثیربخشی بالا

 اغلب مشتریان محتوای پیامک‌ها را حاوی به‌روز رسانی‌های مهم و اطلاعات خاص و ضروری می ‌دانند. این موضوع باعث می ‌شود تا به پیامک‌ها توجه بیشتری کرده و بدین ترتیب بیشترین تاثیر را داشته‌باشند. بازاریابی پیامکی به شرکت‌ها امکان می‌ دهد تا با ارسال پیامک‌های مؤثر، تاثیربخشی بازاریابی پیامکی را بالا برده و مشتریان در قبال آن‌ها عمل کنند. بنابراین می توان بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار را با یکدگیر ادغام و به نتایج قابل توجهی رسید.

قابلیت هدف‌گیری

با ارسال پیامک از طریق پنل پیامکی و امکانات آن، می ‌توان به سادگی هدف‌های خاصی را در نظر گرفت. ارسال هدفمند پیامک به گونه‌ای است که پیامک ها را به دست افراد خاص می رساند و از این طریق دسترسی به مخاطبان خاص را ممکن می سازد. از این ویژگی بازاریابی پیامکی می توان در تحقیقات بازاریابی به بهترین شکل ممکن کمک گرفت.

ارتباط دوسویه

بازاریابی پیامکی به کسب و کارها این امکان را می ‌دهد تا ارتباط دوسویه با مشتریان خود برقرار کنند. مشتریان می‌توانند به پیامک‌ها واکنش نشان دهند،  به آن ها پاسخ داده و نظرات خود را ارائه دهند. این ارتباط دوسویه باعث می ‌شود تا رضایت و اعتماد مشتری افزایش پیدا کرده و از سوی دیگر از نظرات و پاسخ آن ها در تحقیقات بازار استفاده کرد.

مزایای استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی

مزایای استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی

بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار دو تکنیکی هستند که در صورت ادغام با یکدیگر، می توانند باعث رشد و توسعه هر چه بهتر کسب و کارها شوند. استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی مزایای بسیار زیادی دارد که در ادامه برخی از آن ها را بررسی می کنیم:

دسترسی آسان و سریع به هدفمندانه ترین گروه هدف

از آنجایی که شماره های تلفن همراه مخاطبان در پنل های پیامکی براساس دسته بندی های مشخص ثبت شده است، بازاریابان قادر به انتخاب دقیق تر مخاطبانی هستند که مایل به دریافت پیامک های تبلیغاتی هستند. این امر باعث افزایش احتمال تبدیل مخاطبان به مشتریان و افزایش بازدهی تبلیغات می‌ شود. از سوی دیگر با استفاده از بازاریابی پیامکی می توان به افراد دقیق تر و هدفمندتر دسترسی پیدا کرد و از اطلاعات و بازخوردهای این اشخاص در انجام تحقیقات بازاریابی استفاده کرد.

کاهش هزینه های تحقیقات بازاریابی

با استفاده از بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار می توان به آسانی در بودجه بندی مارکتینگ و تحقیقات بازار صرفه جویی کرد. استفاده از بازاریابی پیامکی هزینه های تبلیغات را کاهش می ‌دهد و بازدهی را بهبود می ‌بخشد. به دلیل هزینه های کمتر نسبت به روش های سنتی تبلیغات، در صورت استفاده صحیح، می توان منفعت های قابل توجهی را به دست آورد.

ارتباط فعال با شرکت کنندگان در تحقیق

یکی از مزایای بازاریابی پیامکی، امکان تعامل دو طرفه و دریافت پاسخ از مخاطبان است. در واقع با استفاده از امکانات و خدمات بی نظیر پنل های پیامکی می توان امکان دریافت پاسخ از مشتری یا مخاطب را فعال کرد. بدین ترتیب کسب و کارها می توانند ارتباط فعال با شرکت کنندگان در تحقیق داشته باشند و از آن ها اطلاعات، نظرات و پیشنهاداتشان را دریافت کنند.

جمع آوری داده های بیشتر و دقیق تر

با استفاده از سیستم های مدیریت پیامک، می ‌توان به طور دقیق پیامک های ارسالی را مدیریت کرده و عملکرد تبلیغات را ارزیابی کرد. با بررسی نرخ خواندن پیام، نرخ کلیک و نرخ پاسخ دهی مخاطبان، می ‌توان ایده ای از اثربخشی کمپین های تبلیغاتی به دست آورد و در صورت نیاز تغییراتی را در تحقیقات بازاریابی ایجاد کرد.

افزایش نرخ بازخورد و شرکت در تحقیق

بازاریابی پیامکی به معنای ارسال پیامک به صورت انبوه است. در واقع با استفاده از پنل های پیامکی می توان یک پیام را به صورت همزمان به هزاران نفر ارسال کرد. این دسترسی آسان و سریع به جامعه هدف، باعث  افزایش نرخ بازخورد و شرکت در تحقیق شده و از این جهت برای بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار بسیار مفید و کاربردی است.

کاربردهای بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی

کاربردهای بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی

با مزایای استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی آشنا شدیم و اهمیت ادغام و ترکیب بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار را درک کردیم. حال وقت آن است به سراغ کاربردهای بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی برویم. برخی از مهم ترین کاربردهای استفاده از این روش برای تحقیق بازار عبارتند از: 

مطالعات ارزیابی رضایت مشتریان

با استفاده از بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار، می توانید نظرات و عقاید مشتریان در مورد محصولات و خدمات خود را بدست آورید. می توانید پس از خرید محصول یا خدمات، یک پیامک به مشتری ارسال کرده و از رضایت او درباره تجربه خرید و میزان رضایتش نظر سنجی کنید. این ارتباط دوطرفه با مشتری می تواند به شما کمک کند تا از میزان رضایتمندی مشتریان خود مطلع شوید، نیاز ها و ترجیحات مشتریان را درک کرده و محصول یا خدمات خود را بهبود ببخشید. در نهایت هم از میزان رضایت آن ها در تحلیل و تحقیقات بازاریابی خود بهره ببرید.

تحقیقات بازارپردازی

با استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی ، می توانید بازخورد مشتریان را درباره محصولات یا خدمات جدید خود بدست آورید. شما می توانید نسخه های مختلف محصول را به یک گروه از مشتریان ارسال کنید و بازخورد آنها را برای بهبود محصول دریافت کنید. 

جمع آوری بازخورد از مصرف کنندگان

یکی از مزایای استفاده از بازاریابی پیامکی امکان دریافت پاسخ یا جمع آوری بازخورد از مشتریان و مخاطبان است. در واقع آن ها می توانند به صورت مستقیم به پیامک ارسالی شما پاسخ داده و یا از طریق لینکی که داخل متن پیامک شما وجود دارد، وارد سایت یا فرم نظر سنجی شما شده و بازخورد خود را ارئه دهند. جمع آوری این بازخوردها و نظرات می توان شما را در انجام تحقیقات بازاریابی کمک کند. 

ارسال پیام های تبلیغاتی و تخفیف های ویژه به مشتریان

بازاریابی پیامکی می تواند راهی موثر برای انتشار تخفیف ها، پیشنهادهای ویژه و اخبار جدید از حراج های ویژه کسب و کار شما باشد. با ارسال پیامک به مشتریان، می توانید آنها را در مورد فروش و تخفیفات ویژه مطلع کنید و به آنها انگیزه خرید بیشتری بدهید. 

روش استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی

روش استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی

پیشتر در مورد بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار و تأثیراتی که روی یکدیگر دارند، صحبت کردیم. اما این تمام ماجرا نیست. در واقع برای دستیابی به نتایج موفقیت آمیز استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی، ابتدا باید روش استفاده آن را بدانیم. پس با ما همراه باشید تا با نحوه صحیح استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازار آشنا شویم:

برنامه ریزی ارسال پیامک

یکی از مهم ترین مواردی که برای استفاده از بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار باید در نظر بگیریم، انتخاب زمان صحیح برای ارسال پیامک ها است. فراموش نکنید که اساس و بنیان دستیابی به مزایای استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی، در گرو خوانده شدن پیامک ها توسط مخاطبان است. بنابراین با برنامه ریزی صحیح و اصولی ارسال پیامک در کمپین بازاریابی پیامکی می توان به نتایج بیشتر و بهتری رسید.

انتخاب شماره های مورد نظر و هدف گذاری

مهمترین چیزی که باید در نظر بگیرید، این است که کسب و کار و برند شما در نهایت به نوع خاصی از مشتری خدمت می ‌کند. در واقع با شناخت کامل و صحیح از مشتری هدف است که می‌توانید بهترین محصولات و خدمات را نیز برای فروش به آن‌ها پیدا کرده و بازاریابی پیامکی خود را اجرا کنید. بنابراین یکی از راهکارهای موفقیت در بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار، انتخاب صحیح بازار هدف و دسترسی به آن ها از طریق ارسال پیامک است.

طراحی متن پیامک

هنگام ارسال پیامک باید به این نکته توجه کنید که متن پیامک ارسال باید جذابیت زیادی برای مشتری داشته باشد. واقعیت این است که اگر مخاطب یا مشتری شما به پیامک ارسال شما جذب نشود، امکان ندارد به آن بازخورد نشان دهد. بنابراین دقت در طراحی متن پیامک شاید اولین قدم برای استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی باشد.

ارسال پیامک و جمع آوری داده ها

استفاده از بازاریابی پیامکی و تعامل با مشتری علاوه بر تولید داده، به محقق و بازاریاب کمک می ‌کند تا متوجه شود که مشتریان چه انتظارات و توقعی از برند، ارزش‌هایش و در نهایت محصولات و خدماتش دارند. بنابراین با ارسال پیامک و جمع آوری این داده ها  از مشتریان می توان به نتایجی رسید که در تحقیقات بازار ارزش داشته و در نهایت به بهبود بازاریابی کمک می کند.

تحلیل داده ها و نتیجه گیری

استفاده از بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار اطلاعات واقعی و دقیقی از مشتریان و خواسته ها و نظراتشان ارائه می‌ دهد که می توان از آن ها برای تحلیل و بررسی استراتژی بازاریابی کمک گرفت.  بدین ترتیب تحلیل داده ها و نتیجه گیری علاوه بر تسریع پیشرفت و توسعه کسب و کارها، ریسک‌های بالقوه را نیز کاهش می ‌دهد. 

چالش ها و راه حل های استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی

شاید بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار کار آسانی به نظر برسد اما واقعیت این است که این مسیر پر از چالش ها و محدودیت هایی است که باید آگاهانه در جهت حل آن ها تلاش کرد. بنابراین در ادامه می خواهیم برخی از مهم ترین چالش ها و راه حل های استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی را به شما معرفی کنیم:

مشکلات برقراری ارتباط با مشتریان

یکی از چالش های استفاده از بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار، مشکلاتی است که ممکن است در برقراری ارتباط با مشتریان ایجاد شود. گاهی پیامک ها با تاخیر به دست مخاطب می رسند و گاهی هم به علت نقص فنی یا مشکل اپراتور، تحویل داده نمی شوند. به علاوه برخی افراد تمایلی به دریافت پیامک تبلیغاتی نداشته و خود را داخل لیست سیاه مخابراتی قرار داده اند و بنابراین با استفاده از بازاریابی پیامکی نمی توان به آن ها دسترسی داشت. اما راه حل این محدودیت ها و چالش ها تنها استفاده از یک پنل پیامکی مناسب است. در واقع با استفاده از ارسال هدفمند پیامک و یا خطوط خدماتی می توان به افراد بلک لیست یا لیست سیاه مخابراتی نیز دسترسی داشت و مشکل برقراری ارتباط با مشتریان را برطرف کرد.

محدودیت های تعداد کاراکتر در متن پیامک

یکی از چالش های اصلی در استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی، تعامل محدود با مخاطب از طریق پیامک است. به معنای دیگر محدودیت های تعداد کاراکتر در متن پیامک باعث تعامل محدود با مخاطب می شود. این محدودیت تعداد کاراکتر می تواند مانع از ارسال پیامک های جامع و کامل شده و بدین ترتیب مانع از جذب مخاطب شود. چاره کار اما استفاده از قالب های آماده پیامکی است که می توان از آن ها ایده گرفت و یا با توجه به متن موردنظر تغییر داد.

مشکلات امنیتی در ارسال پیامک

استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی می تواند منجر به نارضایتی مشتریان و نگرانی های امنیتی شود. برخی مشتریان تمایلی به دریافت پیامک های بازاریابی ندارند و حتی ممکن است آن را به عنوان نوعی از مزاحمت ببینند. علاوه بر این، پیامک های بازاریابی در معرض خطر قرار دادن اطلاعات شخصی مشتریان نیز قرار دارند که البته این مشکل با استفاده از یک پنل پیامکی ایمن حل می شود.

استفاده از نرم افزارهای تحلیل داده های پیامکی

فرض کنید با استفاده از بازاریابی پیامکی به تمام اطلاعات و داده های مورد نیاز خود دسترسی پیدا کرده‌اید. حال باید از این داده ها در جهت تحلیل و بررسی و تحقیقات بازاریابی استفاده کنید. بنابراین شما نیاز به یک سیستم پیشرفته و نیروی کار ماهر و متخصص دارید تا بتوانند این داده ها را تحلیل و بررسی کرده و از آن در تحقیقات بازاریابی استفاده کنند. راه حل شما استفاده از نرم افزارهای تحلیل داده های پیامکی است. بدین ترتیب شما یک سیستم هوشمند برای جمع آوری و تحلیل داده ها دارید که شما را از یک نیروی ماهر و متخصص بی نیاز می کند.

هنوز برای کسب و کارت پنل پیامکی نداری؟

همین حالا تماس بگیرید (داخلی یک)

در آخر

بازاریابی پیامکی می تواند یک ابزار بسیار مفید و کارآمد در انجام تحقیقات بازاریابی باشد. در واقع ترکیب و ادغام بازاریابی پیامکی و تحقیقات بازار به شما کمک می کند تا نیازها و ترجیحات مشتریان خود را بشناسید و استراتژی های بازاریابی خود را براساس آن ها بهینه سازی کنید. در این مطلب از صفر تا صد استفاده از بازاریابی پیامکی در تحقیقات بازاریابی  را بررسی کرده و با مزایا و کاربردهای آن آشنا شدیم. چنانچه شما هم قصد بهره گیری از بازاریابی پیامکی و استفاده از آن در تحقیقات بازار دارید، پیشنهاد می کنیم مطالعه این مطلب را از دست ندهید.

مقالات مرتبط

اگر سوال یا نظری دارید با ما درمیان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *