50 متن تبریک روز سینما

50 متن تبریک روز سینما

با ارسال متن تبریک روز سینما برای دوستان سینماگر و آشنایان سینما دوست خود این روز بزرگ هنری را گرامی می داریم. سینما تحقق رویاهایی است که در واقعیت در آرزوی رسیدن به آن ها هستیم یا صحنه هایی که می تواند عبرت آموز همگان باشد تا خود تجربه نکنند.

هنر سینما از نقطه ای آغاز شد اما در طول تاریخ، تمام ملیت ها در تکمیل و پیشرفت آن از نظر فنی و مفاهیم محتوایی نقش داشتند.


فیلم برداری توهم حرکت با ضبط و در نتیجه نمایش سریع بسیاری از تصاویر ثابت عکاسی روی صفحه است. سینما که در اصل محصول تلاش ‌های علمی قرن نوزدهم بود، به وسیله ‌ای برای سرگرمی و ارتباطات جمعی تبدیل شده است و امروزه صنعتی چند میلیارد دلاری است.

پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!

ثبت نام رایگان سامانه پیامک

تمامی امکانات + 1000 پیامک رایگان

علت نامگذاری روز سینما

در سال 1379 در چهارمین جشن بزرگ سینمای ایران و همزمان با جشن صدمین سالگرد ورود سینما به ایران، 21 شهریور به عنوان «روز ملی سینما» نام‌گذاری شد و هر ساله جشن بزرگداشت سینمای ایران برگزار شد. در این روز خانه سینما برگزار می شود و 21 شهریور به عنوان روز ملی سینما نام گذاری شده است که عنوان یک روز نمادین وارد تقویم شد.

تاریخچه سینما

هیچکس سینما را اختراع نکرد. با این حال، در سال 1891، شرکت ادیسون با موفقیت یک نمونه اولیه از کینتوسکوپ را به نمایش گذاشت که یک نفر را در یک زمان قادر به مشاهده تصاویر متحرک می کرد.

اولین نمایش عمومی Kinetoscope در سال 1893 انجام شد. در سال 1894 Kinetoscope یک موفقیت تجاری بود و سالن های عمومی در سرتاسر جهان تأسیس شد.

برادران لومیر در دسامبر 1895 در پاریس، فرانسه، اولین کسانی بودند که تصاویر متحرک نمایش داده شده را به مخاطبان پرداخته ارائه کردند. آنها از دستگاهی به نام Cinématographe استفاده کردند که یک دوربین، یک پروژکتور و یک چاپگر فیلم بود.

در ابتدا، فیلم ها بسیار کوتاه بودند، گاهی اوقات فقط چند دقیقه یا کم تر. آن‌ها در نمایشگاه‌ ها، سالن‌ های موسیقی، یا هر جایی که می‌ توانست صفحه نمایش نصب شود و اتاقی تاریک شود، نمایش داده می‌ شدند. موضوعات شامل صحنه‌ ها و فعالیت‌ های محلی، نماهایی از سرزمین‌ های خارجی، کمدی‌ های کوتاه و رویدادهای خبرساز بود.

این فیلم ها با سخنرانی، موسیقی و حضور گسترده مخاطبان همراه بود. اگرچه آنها گفتگوی هماهنگ نداشتند، اما آنطور که گاهی اوقات توصیف می شود “ساکت” نبودند.

تا سال 1914، چندین صنعت ملی فیلم تأسیس شد. در این زمان، اروپا، روسیه و اسکاندیناوی صنایع غالب بودند. آمریکا اهمیت بسیار کم تری داشت. فیلم‌ ها طولانی‌ تر شدند و داستان‌ سرایی یا روایت، شکل غالب شد.

از آنجایی که مردم بیشتر برای دیدن فیلم ها پول پرداخت می کردند، صنعتی که در اطراف آنها رشد می کرد، آماده سرمایه گذاری بیشتر در تولید، توزیع و نمایشگاه آنها شد، بنابراین استودیوهای بزرگی تأسیس و سینماهای اختصاصی ساخته شدند. جنگ جهانی اول به شدت بر صنعت فیلم در اروپا تأثیر گذاشت و صنعت آمریکا اهمیت نسبی پیدا کرد.

30 سال اول سینما با رشد و تثبیت پایه صنعتی، استقرار فرم روایی و اصلاح فناوری مشخص شد.

رنگ ابتدا از طریق رنگ آمیزی دستی، رنگ آمیزی، تونینگ و شابلون به فیلم های سیاه و سفید اضافه شد.

تا سال 1906، اصول تفکیک رنگ برای تولید تصاویر متحرک به اصطلاح “رنگ طبیعی” با فرآیند Kinemacolor بریتانیا که برای اولین بار در سال 1909 به عموم ارائه شد، مورد استفاده قرار گرفت.

اولین تلاش‌ ها برای افزودن صدای همگام‌ سازی شده به تصاویر پیش‌ بینی‌ شده از سیلندرها یا دیسک‌ های فونوگرافیک استفاده می‌ شد.

اولین فیلم بلند شامل دیالوگ های هماهنگ، خواننده جاز (ایالات متحده آمریکا، 1927)، از سیستم Vitaphone برادران وارنر استفاده کرد که از یک دیسک ضبط جداگانه با هر حلقه فیلم برای صدا استفاده می کرد.

در اوایل دهه 1930، تقریباً همه فیلم‌ های بلند با صدای همگام ارائه می‌ شدند و در اواسط دهه 1930، برخی از آنها به صورت تمام رنگی نیز عرضه می‌ شدند. ظهور صدا نقش غالب صنعت آمریکا را تضمین کرد و به اصطلاح “عصر طلایی هالیوود” را به وجود آورد.

در طول دهه‌ های 1930 و 1940، سینما شکل اصلی سرگرمی عمومی بود و مردم اغلب دو بار در هفته به سینماها می‌ رفتند. سینماهای پرآذین و «فوق العاده» یا «کاخ های تصویری» که امکانات اضافی مانند کافه ها و سالن های رقص را ارائه می دهند، به شهرها و شهرها آمدند. بسیاری از آنها می توانند بیش از 3000 نفر را در یک سالن نگهداری کنند.


با ثبت نام رایگان در پنل پیامکی سیگنال 1000 اس ام اس رایگان هدیه بگیرید.

از دیگر امکانات سامانه پیامکی سیگنال:

دسترسی به امکانات پنل از طریق ثبت نام، بدون نیاز به پرداخت هزینه

  • تیم تخصصی طراحی متن اس ام اس
  • مشاوره رایگان
  • ارسال به بلک لیست مخابراتی
  • بانک شماره به روز از سراسر کشور
  • تعرفه مقرون به صرفه و اقتصادی
  • ارائه خط خدماتی اشتراکی رایگان

پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!

ثبت نام رایگان سامانه پیامک

تمامی امکانات + 1000 پیامک رایگان


تاریخ ورود سینما به ایران

سینما تنها پنج سال داشت که در آغاز قرن بیستم وارد ایران شد. اولین فیلمساز ایرانی، میرزا ابراهیم خان عکاش باشی، عکاس رسمی مظفرالدین شاه، پادشاه ایران از سال 1896 تا 1907 میلادی بود. پس از بازدید از پاریس در جولای 1900، عکاش باشی دوربینی به دست آورد و به دستور شاه از سفر شاه به اروپا فیلمبرداری کرد. گفته می شود که او از مراسم خصوصی و مذهبی شاه فیلمبرداری کرده است، اما امروزه هیچ نسخه ای از این گونه فیلم ها وجود ندارد. چند سال پس از شروع عکاسی عکاش باشی، خان بابا معتضدی، یکی دیگر از پیشگامان عکاسی متحرک ایران ظهور کرد. او تعداد قابل توجهی از فیلم های خبری را در دوران سلطنت قاجار تا سلطنت پهلوی ضبط کرد.

اولین نمایش عمومی در تهران در سال 1904 با ارائه میرزا ابراهیم خان صحاف باشی انجام شد. او نمایش را در پشت مغازه عتیقه فروشی خود ترتیب داد. در سال 1905 صحاف باشی اولین سالن سینما را در خیابان چراغ گز پایتخت کشور افتتاح کرد. در سال 1909 میلادی با سقوط محمدعلی شاه قاجار، وارث مظفرالدین شاه قاجار و موفقیت مشروطه خواهان، روسی خان حمایت خود را از دست داد. در نتیجه سالن فیلم و استودیوهای عکاسی او توسط مردم ویران شد. اندکی بعد دیگر سینماهای تهران تعطیل شدند. سینماها دوباره در سال 1912 با کمک اردشیر خان، یک ایرانی ارمنی تبار، ظهور کردند. در سال 1904 میرزا ابراهیم خان صحاف باشی اولین سالن سینما را در تهران افتتاح کرد.

دوربین فیلمبرداری در سال 1929 به عنوان یکی دیگر از ابزارهای مدرنیزاسیون به ایران معرفی شد. پس از میرزا ابراهیم خان، چند تن دیگر مانند روسی خان، اردشیرخان و علی وکیلی تلاش کردند تا سینماهای جدیدی را در تهران تأسیس کنند. تا اوایل دهه 1930، کمتر از 15 تئاتر در تهران و 11 سالن در سایر استان ها وجود داشت.[9] اوانس اوهانیان در سال 1925 تصمیم به تأسیس اولین مدرسه سینمایی در ایران گرفت. در عرض پنج سال موفق شد اولین جلسه مدرسه را با نام «سینما پرورشگاه هنرمندان» اداره کند.

ایران همراه با چین به عنوان یکی از بهترین صادرکنندگان سینما در دهه 1990 مورد تحسین قرار گرفته است.

برخی از منتقدان اکنون ایران را از نظر هنری مهم‌ترین سینمای ملی جهان می‌دانند، با اهمیتی که می‌تواند با نئورئالیسم ایتالیایی و جنبش‌های مشابه در دهه‌های گذشته مقایسه شود.

مجموعه ای از جشنواره های بین المللی فیلم در بیست سال اخیر از سینمای ایران تقدیر کرده اند. بسیاری از منتقدان سینما از سراسر جهان سینمای ایران را به عنوان یکی از مهم ترین سینماهای هنری جهان تحسین کرده اند.

بهترین سینما های ایران

برخی از سینماهای ایران از امکانات بهتری برخوردار هستند و در پایتخت کشور معروف هستند مانند:

  • سینما ایران مال
  • مگامال اکباتان
  • کوروش
  • باغ کتاب
  • آزادی
  • چارسو
  • گالری ملت
  • هروی
  • آستارا
  • فرهنگ
  • شکوفه
  • ارگ تجریش
  • ایران
  • پیروزی
  • آفریقا
  • قدس
  • پردیس قلهک
  • موزه سینمای ایران

نقش سینما در اجتماع

سینماتوگرافی بیش از یک قرن پیش مورد تجلیل قرار گرفت. از آن زمان، این شاخه از هنر بسیار افزایش یافته و تغییر کرده است. سینماتوگرافی برای همیشه در زندگی کل جامعه نشست. سینما در زندگی مردم هم نقش سرگرم کننده دارد و هم آموزش. بچه ها از سنین پایین دوست دارند کارتون ببینند و بنابراین چیزهای جدید زیادی را با الگوبرداری از شخصیت های مختلف، بد و خوب، یاد می گیرند و کشف می کنند. نمونه ای از مفهوم دوستی، شجاعت، وفاداری و اشراف در ناخودآگاه کودکان نهفته است و عادت رفتار تقریباً در طول زندگی بدون تغییر باقی می ماند. هر کس می تواند اطلاعاتی را که فقط به او علاقه مند است، به دست بیاورد، مهم نیست که معنای فیلم چیست. به احتمال زیاد فرد پاسخ سوالات خود را در یک فیلم خاص پیدا می کند. این گونه فیلم ها اغلب انگیزه ای برای هر اقدامی می شوند و انسان را برای بازیگری ترغیب می کنند. تا به امروز نمی توان سینما را به عنوان یک نوع سرگرمی خاص از جامعه حذف کرد.

متن تبریک روز سینما

سینما می تواند فضاهای خالی زندگی و تنهایی شما را پر کند.

پدرو آلمودوار

روز سینما مبارک باد


صحبت از رویاها مانند صحبت کردن در مورد فیلم است، زیرا سینما از زبان رویاها استفاده می کند. سال ها می توانند در یک ثانیه بگذرند و شما می توانید از جایی به جای دیگر پرش کنید. این زبان ساخته شده از تصویر است. و در سینمای واقعی، هر شی و هر نوری به معنای چیزی است، مثل رویا.

فدریکو فلینی

روز ملی سینما مبارک باد


تمام جنبه سینما و جشنواره های سینمایی باید لحظه ای باشد برای گرد هم آمدن و جشن گرفتن هنر و انسانیت. حیف است اگر چنین شکافی وجود داشته باشد.

کیانو ریوز

روز سینما مبارک باد


من فکر می کنم سینما، فیلم و جادو همیشه ارتباط نزدیکی با هم داشته اند. اولین افرادی که فیلم می ساختند شعبده باز بودند.

فرانسیس فورد کاپولا

روز سینما مبارک باد


سینما به شما این فرصت را می دهد که هم پدربزرگ و هم نوه باشید؛ در حالی که در زندگی نمی توانید هم زمان هر دو باشید.

عباس کیارستمی

روز سینما مبارک باد



سینما یک هنر است که برای عبور از مرزها طراحی شده است. و به عنوان یک فیلمساز، تنها راهی که می توانم یک فیلم را کارگردانی کنم این است که احساس کنم به فرهنگ خود نزدیک هستم.

دنیس ویلنوو

روز سینما مبارک باد



هیچکس در تاریخ سینما فیلمی نساخته است که در آن انتظار بازگشتی از جوهر خود نداشته باشد.

جانی دپ

تبریک روز سینما مبارک باد


سینما منعکس کننده فرهنگ است و تطبیق فناوری ضرری ندارد، اما نه به قیمت از دست دادن اصالت شما.

جکی چان

روز سینما مبارک باد


بازدید از سینما به خودی خود کمی گردش است. یکنواختی یک بعدازظهر یا عصر را می شکند. تغییری نسبت به محیط خانه می دهد، هرچند دلپذیر.

ایور نوولو

متن تبریک روز سینما


برای من چهره انسان مهم ترین موضوع سینماست.

اینگمار برگمان

روز سینما مبارک باد


سینمای خوب چیزی است که می توانیم باور کنیم و سینمای بد چیزی است که نمی توانیم باور کنیم. آنچه شما می بینید و به آن اعتقاد دارید بسیار مورد علاقه من است.

سخن عباس کیارستمی در مورد روز سینما


من در سینما زندگی می کنم. احساس می کنم همیشه اینجا زندگی کرده ام.

اگنس واردا و تبریک روز سینما



برای من فیلمسازی همه چیز را با هم ترکیب می کند. به همین دلیل است که سینما را کار زندگی خود کرده ام. در فیلم، نقاشی و ادبیات، تئاتر و موسیقی در کنار هم قرار می گیرند. اما یک فیلم همچنان یک فیلم است.

متن تبریک آکیرا کوروساوا برای روز سینما


بهترین سینما درباره اخلاق است.

الکساندر پین

روز سینما مبارک باد


برای من سینما تکه ای از زندگی نیست، بلکه یک کیک است.

آلفرد هیچکاک

روز سینما مبارک باد


من معتقدم سینما از جامعه ایده می گیرد و نه برعکس.

آمیتاب باچان

روز سینما مبارک باد


«وسترن» تنها ژانری است که خاستگاه آن تقریباً با خود سینما یکی است.

آندره بازن

روز سینما مبارک باد


کنار هم قرار دادن یک انسان با محیطی که بی حد و مرز است، قرار دادن او با تعداد بیشماری از افراد نزدیک و دور، ربط دادن یک فرد به تمام دنیا، معنای سینما همین است.

آندری تارکوفسکی

روز سینما مبارک باد


در سینما لازم است توضیح داده نشود، بلکه باید بر اساس احساسات بیننده عمل کرد، و احساسی که بیدار می شود همان چیزی است که فکر را برمی انگیزد.

آندری تارکوفسکی

روز سینما مبارک باد


ربط دادن یک شخص به تمام دنیا: معنای سینما همین است.

آندری تارکوفسکی

روز سینما مبارک باد


یک اثر ادبی را فقط می توان از طریق نمادها، از طریق مفاهیم دریافت کرد – زیرا کلمات همین هستند. اما سینما، مانند موسیقی، امکان درک کاملاً مستقیم، احساسی و حسی از اثر را فراهم می‌کند.

آندری تارکوفسکی

روز سینما مبارک باد


چرا یک صنعت جهانی سرگرمی آمریکایی وجود دارد، اما معادل آن از فرانسه یا ایتالیا وجود ندارد؟ این فقط به این دلیل است که زبان انگلیسی کل جهان را به روی سینمای آمریکا باز می کند.

آندری وایدا

روز سینما مبارک باد


سینما مرز ندارد.

اورسن ولز

روز سینما مبارک باد


اکنون بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم که با هم صحبت کنیم، به حرف های هم گوش کنیم و بفهمیم دنیا را چگونه می بینیم و سینما بهترین رسانه برای انجام این کار است.

مارتین اسکورسیزی

روز سینما مبارک باد


عکاسی حقیقت است و سینما حقیقت 24 بار در ثانیه است.

ژان لوک گدار

روز سینما مبارک باد


به نظر من سینما این مولفه زیبا را دارد. این یک زبان جهانی است.

پائولو سورنتینو

روز سینما مبارک باد


چرا مردم به سینما می روند؟ چه چیزی آنها را به اتاقی تاریک می برد که در آن، به مدت دو ساعت، بازی سایه ها را روی یک ملحفه تماشا می کنند؟ جستجو برای سرگرمی؟ نیاز به نوعی دارو؟ .. من فکر می کنم چیزی که یک انسان معمولاً برای آن به سینما می رود زمان است: برای زمان از دست رفته یا صرف شده یا هنوز نداشته است. او برای تجربه زندگی به آنجا می رود. زیرا سینما، مانند هیچ هنر دیگری، تجربه یک فرد را گسترش می‌دهد، تقویت می‌کند و متمرکز می‌کند – و نه تنها آن را تقویت می‌کند، بلکه آن را طولانی‌تر می‌کند، به طور قابل توجهی طولانی‌تر می‌کند. این قدرت سینماست: «ستاره ها»، خطوط داستانی و سرگرمی هیچ ربطی به آن ندارند.

آندری تارکوفسکی

روز سینما مبارک باد


دو سینما وجود دارد: فیلم هایی که واقعا دیده ایم و خاطراتی که از آنها داریم.

مولی هاسکل

روز سینما مبارک باد


اگرچه برای برخی از افراد سینما معنایی سطحی و پر زرق و برق دارد، اما چیز دیگری است. به نظر من آینه دنیاست.

ژان مورو

روز سینما مبارک باد


به نظر من سینما بیشتر به تمثیل نزدیک است تا واقعیت. به رویاهای ما نزدیک تر است.

مانوئل پویگ

روز سینما مبارک باد


سینما هنری نیست که از زندگی فیلم بگیرد: سینما چیزی بین هنر و زندگی است. برخلاف نقاشی و ادبیات، سینما هم به آن جان می دهد و هم از آن می گیرد و من سعی می کنم این مفهوم را در فیلم هایم به نمایش بگذارم. ادبیات و نقاشی هر دو به عنوان هنر از همان ابتدا وجود دارند. سینما اینطور نیست

ژان لوک گدار

روز سینما مبارک باد



غریبه‌ها در سینما دور هم جمع می‌شدند و در تاریکی دور هم می‌نشستند، مثل یونانیان باستان که در رازها شرکت می‌کردند و یک رویا را یکپارچه می‌دیدند.

آنجلا کارتر

روز سینما مبارک باد


شخصیت‌های فیلم‌های من سعی می‌کنند صادقانه زندگی کنند و از زندگی‌هایی که به آنها داده شده بهترین استفاده را ببرند. من معتقدم شما باید صادقانه زندگی کنید و توانایی های خود را به طور کامل توسعه دهید. افرادی که این کار را می کنند قهرمانان واقعی هستند.

آکیرا کوروساوا

روز سینما مبارک باد


سینما را نمی‌ شود یاد گرفت یا یاد داد. مسائل تکنیکی یاد داده می‌ شوند اما هنر نه.

عباس کیارستمی

معمولاً وقتی دارم فیلم‌نامه می‌نویسم یک سری آدم واقعی توی ذهن من هستنند که ممکنه در انتها توی فیلمم بازی نکنن.خشونت توی زندگی واقعی وجود داره ولی من هیچ‌وقت از خشونت برای جمع‌کردن تماشاگر استفاده نمی‌کنم.فکر می‌کنم بهترین کار مو توی ایران انجام دادم.فیلم یک‌صدای جهانی و عمومی است، ما نمی تونیم اون رو در یک فرهنگ خاص خلاصه کنیم.فیلم درباره یک انسانه، درباره انسانیت.

عباس کیارستمی

روز ملی سینما مبارک باد


سینمایی که در آن دروغ زیاد باشد، جیب‌بری در تاریکی‌ ست.

عباس کیارستمی


هیچ جایی مثل خانه نیست.

جادوگر شهر اوز، 1939


روز را غنیمت بشمارید، پسران. زندگی خود را خارق العاده کنید.

انجمن شاعران مرده، 1989


آینه جادویی روی دیوار، چه کسی از همه زیباتر است؟

سفید برفی و هفت کوتوله، 1937


آنها ممکن است جان ما را بگیرند، اما هرگز آزادی ما را نخواهند گرفت!

شجاع دل، 1995


مادر: سر شام گریه نکنید، غذا رو به مردم زهرنکنین. سماور بزرگ و استکان نعلبکی هم به قدر کفایت داریم. راه نیفتین دوره در و همسایه پی ظرف و ظروف.آبروداری کنین بچه ها،نه با اسراف. سفره از صفای میزبان خرم می شه،نه از مرصع پلو. حرمت زنیت مادرتون رو حفظ کنین.

مادر/علی حاتمی

روز ملی سینما گرامی باد


آیین چراغ خاموشی نیست!

دلشدگان/علی حاتمی


 كمال‌ الملك: من آرزو طلب نمي‌كنم، آرزو مي‌سازم.

کمال الملک/علی حاتمی


شاعر و تاجر كه با هم فرق نداره، تاجر ورشكسته شاعر ميشه، شاعر پولدار ميره تاجر ميشه.

حسن کچل/علی حاتمی


ای خیاط! اگر می‌توانی رختی به قامتم بدوز که آستین‌ها، دست‌ها رو نه دست به سینه کنه، نه دست به کمر.

هزاردستان/علی حاتمی


 مدرسه‌ هنر مزرعه‌ بلال نیست آقا، که هر سال محصول بهتری داشته باشد. در کواکب آسمان هم یکی می‌شود ستاره‌ی رخشان، الباقی سوسو می‌زنند.

کمال الملک/علی حاتمی

پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!

ثبت نام رایگان سامانه پیامک

تمامی امکانات + 1000 پیامک رایگان

جمع بندی

صنعت سینما امروزه به سرعت در حال توسعه است که بیننده فرصتی برای پیگیری روند و اکران یک فیلم جدید روی پرده های تلویزیونی ندارد. صنعت فیلم به دلیل استفاده از فناوری های کاملاً جدید بینندگان بیشتری را به خود جذب می کند که به شما امکان می دهد جلوه های ویژه جذاب و کیفیت تصویر خوب خود فیلم را به تماشاگران سینما ارائه دهید. گرافیک مدرن، جلوه های سه بعدی و صدا باعث می شود بیننده احساسی شبیه قهرمانان فیلم منتشر شده روی صفحه نمایش کند. سازندگان سعی می کنند فیلم های با کیفیت بالاتری تولید کنند تا فیلم بیننده را دوست داشته باشد و از این طریق برای سازنده سود داشته باشد.

روز سینما می تواند مجالی باشد برای توجه بیشتر به مزیت های هنر فیلم و سینما و مشکلات سینماگران.

مقالات مرتبط

اگر سوال یا نظری دارید با ما درمیان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *