مقایسه تبلیغات پیامکی با سایر روش ها

مقایسه تبلیغات پیامکی با سایر روش ها

تقریباً همه کسب و کارها و مشاغل به دنبال راهی برای ارائه محصولات، کالاها و خدماتشان به تعداد بیشتری از افراد می باشند تا بدین وسیله بتوانند میزان فروش خود را افزایش داده و نهایتاً به سود و درآمد بیشتری برسند. هر یک از این افراد برای رسیدن به این هدف روش خاصی را انتخاب نموده و برای رسیدن به فروش بیشتر تلاش می کند.

 برای اینکه بتوانید اقدام به مشخص کردن روش تبلیغ کالاها و خدمات خود نمایید می بایست علاوه بر در نظر گرفتن نوع محصول، میزان بودجه و بازار هدفتان را نیز مشخص کنید تا نهایتاً بتوانید بیشترین بهره ‌وری را از تبلیغتان به دست بیاورید.

 اگر افراد بتوانند کالا و محصول خود را به طرز مطلوبی به مشتریان معرفی کنند، میزان فروش آنها به طرز چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد. یکی از راه هایی که افراد برای تبلیغ محصولات به مشتریان مورد استفاده قرار می ‌دهند تبلیغات پیامکی می باشد.

پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!

ثبت نام رایگان سامانه پیامک

تمامی امکانات + 100 پیامک رایگان

 ما در این مقاله قصد داریم تا در خصوص این روش تبلیغ و مزایا و معایب آن اطلاعات مفید و جامعی در اختیار شما قرار دهیم. بنابراین اگر شما نیز به دنبال راهی مفید برای معرفی محصول خود به مشتریان می‌گردید، پیشنهاد می کنیم خواندن ادامه این مقاله را از دست ندهید.

روش های مختلف تبلیغ محصول به مشتریان

اینفوگرافی مزایای تبلیغات پیامکی

همان طور که در ابتدای مطلب هم به آن اشاره کردیم روش‌های مختلفی برای تبلیغ محصول به مشتری پیش روی افراد قرار دارد. در ادامه به بررسی این روش ها خواهیم پرداخت:

تبلیغات پیام های بازرگانی

یکی از روش‌ های تبلیغ محصول به مشتری، تبلیغات پیام های بازرگانی در شبکه های تلویزیونی می باشد. به طور کلی اگر یک فرد بخواهد در رسانه ملی اقدام به پخش تبلیغات خود کند می بایست مبلغ بسیار زیادی پرداخت نماید. در زیر هزینه پخش آگهی برای هر شبکه صدا و سیما به ازا هر ثانیه را بررسی می کنیم:

  •  شبکه سه سیما معادل ۱۸۱ میلیون تومان
  •  شبکه دو سیما معادل ۱۷۵ میلیون تومان 
  •  شبکه یک سیما معادل ۹۵ میلیون تومان

بنابراین برای اینکه یک تبلیغ یک دقیقه ‌ای را بخواهید در این شبکه ها پخش کنید می بایست مبلغ بسیار زیادی هزینه نمایید. اما بسیاری از مشاغل بودجه و هزینه لازم برای انجام این کار را ندارند و ترجیح می دهند تا از روش های جایگزین برای تبلیغ محصولاتشان استفاده نمایند.

مقایسه تبلیغاتی بیلبوردی با تبلیغات پیامکی

اجاره بیلبورد

از دیگر راه هایی که برای تبلیغ محصول به مشتری می توان مورد استفاده قرارداد اجاره بیلبورد ها در نقاط شلوغ شهری و یا جاده های بین شهری می باشد. متاسفانه اجاره بیلبورد هم نیاز به پرداخت هزینه بسیار سنگینی دارد و برای هر روز می بایست افراد اقدام به پرداخت مبلغی در حدود ۱۰ میلیون تومان کنند. 

البته بسیاری از افرادی که از این روش برای تبلیغ محصولات خود استفاده کرده اند عنوان نموده اند که هیچ بازخورد مناسبی از طرف مخاطبین هدف از طریق اجاره بیلبورد کسب نکرده‌اند و این روش را یک روش غیر کاربردی و پرهزینه عنوان نموده اند.

تبلیغات برروی بدنه اتوبوس یا بدنه مترو

روش دیگری که می توانید برای تبلیغات محیطی از آن بهره بگیرید، تبلیغات برروی بدنه اتوبوس یا بدنه مترو می باشد. هزینه چاپ و نصب تبلیغات بر روی بدنه اتوبوس مبلغی نزدیک به ۳۵ میلیون تومان می ‌شود که این مبلغ نیز برای بسیاری از افراد مبلغ بسیار زیادی می باشد و بسیاری از برندها و مشاغل برای تبلیغات محصولاتشان توانایی پرداخت چنین هزینه ‌ای را ندارند.

تبلیغات اینستاگرامی

امروزه تبلیغات اینستاگرامی به شدت در بین افراد مختلف ترند شده و بازخورد تبلیغات در این فضا چیزی در حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد اعلام شده است. هزینه ‌ای که برای تبلیغات در اینستاگرام پرداخت می شود برای هر فالو و بازدید مبلغی معادل هزار تا ۱۰ هزار تومان می باشد و متناسب با پیجی که تبلیغ شما را بر عهده دارد، این مبلغ متغیر خواهد بود.

چاپ کاتالوگ و بروشور و تراکت

چاپ کاتالوگ و بروشور و تراکت روش دیگری است که برای جذب مشتری به کار گرفته می شود. اما از آنجایی که قیمت کاغذ، چاپ و طراحی گرافیکی بسیار افزایش پیدا کرده است استفاده از این روش ها برای مشتریان خیلی مقرون به صرفه نخواهد بود. 

مزایای تبلیغات پیامکی

تبلیغات پیامکی

همانطور که مشاهده کردید روش هایی که در بالا برای تبلیغ کالاها و خدمات به آنها اشاره نمودیم روش‌های پرهزینه و در اغلب مواقع کم بازخورد یا حتی بدون بازخوردی بودند. یکی از کم هزینه ترین و ولی بازخوردی ترین روش هایی که می توانید از آن برای تبلیغ کالاها و خدمات خود مورد استفاده قرار دهید تبلیغات پیامکی می باشد. این روش از زمان های گذشته تاکنون جزو محبوب ترین روش های تبلیغ در بین مشتریان بوده و هنوز هم افراد بسیار زیادی وجود دارند که تمایل به استفاده از این روش برای تبلیغ محصول یا خدمات خود دارند. در ادامه نگاهی به آمار بازدید پیامک می اندازیم تا اهمیت این روش تبلیغاتی را بیشتر درک کنید.

آمار بازدید پیامک 

بر مبنای اطلاعات به دست آمده از تارنمای پیامکی ایران، آمار بازدید پیامک در بین کاربران ایرانی به شرح زیر می باشد:

  • نزدیک به ۹۶ درصد از افرادی که گوشی هوشمند دارند، از پیامک برای برقراری ارتباط استفاده می نمایند.
  • حدود ۲۲ درصد از پیامک هایی که توسط مخاطبان دریافت می ‌شود به خویشاوندان و نزدیکان ارسال می گردد.
  • حدود ۹۸ درصد از پیامک هایی که دریافت می شوند در ۹۰ ثانیه اول توسط مخاطبان خوانده می شوند.
  • پیامک های تبلیغاتی حاوی کوپن تخفیف حدوداً ۱۰ برابر بیشتر از کوپن هایی که به سایر روش ها منتشر می گردند توسط مخاطبان استفاده می شوند.
  • به طور میانگین از هر ۱۰۰ کوپن تخفیف که از طریق پیامک برای مخاطبان ارسال می شود، ۲۰ تای آنها مورد استفاده قرار خواهد گرفت. بنابراین نرخ وصول کوپن ‌های پیامکی ۲۰ درصد عنوان شده است.
  • اگر بخواهیم میزان نرخ مشارکت مخاطب با پیامک و ایمیل را با یکدیگر مقایسه کنیم این میزان ۶ تا ۸ برابر بیشتر خواهد بود.
  • حدود 68 درصد از دارندگان گوشی ‌های هوشمند تمایل به دریافت تبلیغات پیامکی دارند.
  • افراد به طور معمول روزانه ۱۵۰ بار گوشی همراه خود را چک می کنند.
مقایسه تبلیغات پیامکی با سایر روش ها

مزایای تبلیغات پیامکی

تبلیغات پیامکی نسبت به سایر روش های تبلیغات از یک سری مزیت های خاص و ویژه برخوردار می باشد که وجود این مزیت ها سبب گرایش افراد به استفاده از این روش برای ارائه محصولات و خدمات به مشتریان شده است. در ادامه قصد داریم به تعدادی از این مزیت های مهم اشاره نماییم:

قیمت مقرون به صرفه

همانطور که در متن مقاله هم به آن اشاره کردیم روش های مختلفی که برای تبلیغ کالاها و خدمات مورد استفاده قرار می گیرند از تعرفه های بسیار سنگینی برخوردار می باشند. این در حالی است که تعرفه ارسال پیامک تبلیغاتی بسیار خوب و مقرون به صرفه است و حتی مشاغل خرد و نوپا نیز می توانند از این روش برای تبلیغ محصولاتشان استفاده نمایند.

اگر می خواهید میزان اثرگذاری پیامک های تبلیغاتی خود را افزایش دهید، سعی کنید تا یک متن تبلیغاتی تاثیر گذار بنویسید و با عنوان کردن مزیت های ویژه ای که قصد ارائه آنها به مشتریان را دارید سعی کنید تا آنها را به خود جذب کنید.

امکان ارسال به صورت فیلتر شده

همان طور که پیشتر نیز به آن اشاره کردیم امکان فیلتر سازی پیامک های تبلیغاتی جهت ارسال به افراد خاص با شرایط ویژه به راحتی میسر می باشد. بنابراین شما می توانید پیامک های تبلیغاتی خود را برای یک جنسیت خاص، برای یک رده سنی به خصوص یا برای افرادی که در یک شهر، منطقه و یا ناحیه زندگی می کنند ارسال نمایید تا بدین وسیله مشتریان هدف خود را جذب مجموعه تان کنید. مثلاً بسیاری از رستوران داران ترجیح می ‌دهند تا تبلیغات پیامکی را به صورت منطقه ای انجام دهند تا بدین وسیله مشتریانی که در آن ناحیه ساکن هستند بتوانند از خدماتی که توسط این رستوران ها به آنها ارائه خواهد شد اطلاع کسب نمایند.

سرعت بالای تبلیغات

پروسه تبلیغات پیامکی در سریع ترین و کوتاه ترین زمان ممکن به پایان می رسد و شما می توانید در تایم بسیار کوتاهی، پیامک های تبلیغاتی خود را برای تعداد زیادی از مخاطبان ارسال نمایید. بسیاری از ارائه دهندگان پنل اس ام اس امکان ارسال پیام به صورت گروهی برای مخاطبان را به صورت یکجا و در کسری از ثانیه برای کاربران خود مهیا نموده اند.

عدم وابستگی به اینترنت

در شرایط فعلی جامعه که با بروز اختلال های بسیار در بستر اینترنت مواجه هستیم، می ‌توان بزرگترین مزیت پیامک های تبلیغاتی را عدم وابستگی آنها به اینترنت عنوان نمود. مثلاً تبلیغات اینستاگرامی که وابستگی کامل به اینترنت دارند، پس از بروز اختلال های اینترنتی به طور کامل با بازخورد منفی مواجه شده‌اند. این در حالی است که میزان بازخورد تبلیغات پیامکی حتی با وجود شرایط فعلی جامعه مثل روال گذشته می باشد.

ارتباط مستقیم با مخاطب

با ارسال پیامک افراد می توانند اقدام به برقراری ارتباط مستقیم با مخاطبان نمایند. زیرا یکی از در دسترس ترین و پر استفاده ترین ابزارهای ارتباطی که توسط اقشار مختلف جامعه مورد استفاده قرار می گیرد گوشی همراه می باشد، در نتیجه با استفاده از آن می توانید به ساده ترین شکل ممکن، بدون واسطه و به طور مستقیم با دیگران ارتباط برقرار نمایید.

امکان ارتباط دو طرفه با مخاطب

همانطور که می‌ دانید روند ارسال پیامک یک روند یک طرفه نبوده و این امکان وجود دارد که پس از ارسال پیامک برای مشتریان، از سوی مشتری بازخورد دریافت نمایید. در نتیجه بازاریابی پیامکی روشی یک طرفه نبوده و با استفاده از این نوع بازاریابی می توانید اقدام به برقراری ارتباط دو طرفه با مخاطبان نمایید.

نکات مهمی که باید هنگام استفاده از تبلیغات پیامکی در نظر بگیرید

افرادی که تمایل به استفاده از روش تبلیغاتی ارسال پیامک برای عرضه محصولاتشان به مشتریان دارند باید این نکته را مد نظر قرار دهند که برای اینکه بتوانند به نتیجه مطلوب برسند می بایست طبق اصول و چارچوب پیش بروند. در سال‌ های اولیه که این روش برای تبلیغات به بازار ارائه شد متاسفانه به دلیل پایین بودن قیمت و امکان ارسال تبلیغات به صورت انبوه از طریق این روش، بسیاری از کاربران طمع کرده و در طول روز تعداد بسیار زیادی تبلیغ از طریق پیامک های تبلیغاتی به کاربران ارسال می کردند. این موضوع رفته ‌رفته منجر به نارضایتی کاربران شده و بسیاری از آنها از کدهای دستوری به خصوصی برای مسدود کردن پیامک های تبلیغاتی استفاده کردند.

 در نتیجه افرادی که از این روش برای تبلیغات کالاها و خدماتشان استفاده می کردند با استفاده بی رویه از این روش شانس استفاده دوباره از آن را از خود گرفتند. اما خوشبختانه در حال حاضر این روش مثل اوایل ورودش مجدداً رونق گرفته و افرادی که با پایبندی به اصول اولیه بازاریابی اقدام به استفاده از آن برای تبلیغات می نمایند می توانند بازخورد های بسیار خوب و مثبتی از آن دریافت نمایند.

بررسی هزینه پیامک های تبلیغاتی

 بررسی هزینه پیامک های تبلیغاتی

همان طور که بارها نیز در همین مقاله به آن اشاره کردیم روش ارسال پیامک تبلیغاتی یکی از روش های مقرون به صرفه برای تبلیغات می باشد. هزینه پیامک های تبلیغات بسته به دسته ای که به آن ها تعلق دارند به ۴ طریق زیر می باشد:

  1. هزینه ارسال پیامک برای افرادی که دریافت پیامک های تبلیغاتی در گوشی خود را مسدود کرده اند( به آن ها بلک لیست می گویند) معادل 750 ریال است.  تقریبا ۸۰ درصد از دارندگان گوشی ‌های همراه دریافت پیامک های تبلیغاتی خود را مسدود کرده اند. 
  2. افراد دیگری که پیامک های تبلیغاتیشان را مسدود نکرده اند و به اصطلاح جزو وایت لیست ها به شمار می‌ روند، هزینه ارسال هر پیامک برایشان ۳۸۰ ریال می باشد. 
  3. افرادی که قصد ارسال پیامک های تبلیغاتی را دارند می توانند انتخاب کنند که پیامک های خود را برای خطوط وایت ارسال نمایند یا خطوط بلک و یا بسته های ترکیبی را مورد استفاده قرار دهند که در این حالت بسته به تعداد مخاطبین بلک و وایت هزینه برای آن ها محاسبه خواهد شد. 
  4. پیامک های خدماتی که هزینه ارسال آن ها معادل 420 ریال می باشد. دقت کنید که پیامک های خدماتی نظیر پیامک ‌های موجودی بانک نباید حاوی هیچگونه محتوای تبلیغاتی باشند و محتوای تشکیل دهنده اینگونه پیام ها تنها محتوای خبر رسانی خواهد بود. 

نکته: هر پیامک یک صفحه ای شامل ۷۰ کاراکتر فارسی یا ۱۶۰ کاراکتر انگلیسی می باشد و بالا رفتن تعداد صفحات منجر به افزایش هزینه خواهد شد.

پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!

ثبت نام رایگان سامانه پیامک

تمامی امکانات + 100 پیامک رایگان

جمع بندی

در این مقاله مطالبی مفید در خصوص تبلیغات پیامکی در اختیار کاربران قرار دادیم و اقدام به مقایسه تبلیغات پیامکی با سایر روش های تبلیغ نمودیم. با به کارگیری درست و اصولی بازاریابی پیامکی می توانید محصولات و خدمات خود را به تعداد مشتریان بیشتری عرضه کنید و این موضوع می ‌تواند تاثیری شگفت انگیز بر روی کسب و کار شما بگذارد. 

از آن‌جایی که امروزه بیش از ۹۵ درصد از افراد جامعه از تلفن همراه استفاده می کنند، در نتیجه شما با استفاده از تبلیغات پیامکی با کمترین هزینه ممکن می توانید اقدام به تبلیغ محصول یا کالای مورد نظر خود به تمام افراد جامعه نمایید.

 شما کدام یک از روش های تبلیغاتی را برای عرضه محصول و خدمات به مشتریان مناسب تر می دانید؟ دلایل شما برای این انتخاب چیست؟ با در میان گذاشتن نظرات خود در بخش کامنت می توانید به کاربران در یافتن راهی موثر و مفید برای عرضه محصول به مشتری در اختیارشان قرار دهید.

مقالات مرتبط

اگر سوال یا نظری دارید با ما درمیان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *