نحوه ارسال لینک در پیامک

در پیامک‌های تبلیغاتی، هرچقدر مسیر را برای مخاطب طولانی‌تر و پیچیده‌تر کنید، احتمال آنکه بازخوردی از جانب او بگیرید کمتر است. از نگاه مخاطب، سریع‌ترین و ساده‌ترین روش بازخورد، لمس لینکی است که در متن پیامتان می‌بیند و ارسال این لینک احتمال تبدیل را به حداکثر می‌رساند. اما چطور می‌توان پیامک‌هایی با محتوای لینک ارسال کرد؟ در ادامه همراه ما باشید تا مفصل درباره این موضوع صحبت کنیم و روش‌های ارسال لینک در پیامک را به شما بیاموزیم.

هر پیامک یه فرصته

با ارسال پیامک، مشتری هاتو پیدا کن

چه لینک هایی را میتوانیم در پیامک قرار دهیم؟

خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی و سیستم پیامرسانی اپراتورهای تلفن همراه، اکنون می‌توانیم لینک‌های مربوط به انواع صفحات آنلاین را در متن پیامک بگنجانیم تا به دست مخاطب برسد. در ادامه چند نمونه از آنها را بررسی می‌کنیم. 

۱. لینک خرید مستقیم 

گاهی وقت‌ها در کمپین‌های مختلف تصمیم می‌گیرید روی یک سری از محصولات یا یکی از لاین‌های خدمات‌تان تخفیف بگذارید. برای آنکه مشتری را سر ندوانید و او را مستقیما به آخرین صفحه یعنی لینک خرید مستقیم آن محصول هدایت کنید، می‌توانید لینک خرید مستقیم را در پیامک ارسالی خود بگنجانید تا کاربر بتواند همان لحظه با لمس لینک وارد صفحه خرید نهایی شود. این لینک‌ها معمولا با کوتاه‌کننده لینک اصلاح می‌شوند که در بخش‌های بعدی مفصل درباره آن صحبت می‌کنیم.

۲. لینک صفحه اصلی سایت

مخاطبان عزیز باید لینک سایت را به‌صورت https://signalads.com/ در متن پیامک قرار دهند؛ عبارت signalads.com آدرس سایت پنل پیامکی سیگنال است و شما باید نام سایت خودتان را به جای آن درج کنید تا آدرس سایت شما از طریق پیامک قابل لمس باشد.

۳. لینک اینستاگرام

این روزها اینستاگرام بهترین قابلیت‌ها را برای معرفی محصولات و خدمات در اختیار صاحبان کسب‌و‌کار می‌گذارد. از سوی دیگر دامنه مخاطبان این شبکه اجتماعی به‌قدری گسترده است که یکی از بهترین پلتفرم‌های فروش آنلاین شناخته می‌شود. بنابراین اگر بتوان مخاطبان را از‌طریق ارسال لینک در پیامک به صفحه اینستاگرام هدایت کرد، حتی اگر تاثیر لحظه‌ای بر میزان فروش نداشته باشد، تعداد بازدیدکنندگان و دنبال‌کنندگان را افزایش می‌دهد.

برای اضافه‌کردن لینک اینستاگرام به پیامک کافی است آدرس پیج خود را به فرمت «https://instagram.com/page-address» در متن پیامک قرار دهید. به‌جای «page-address» آدرس پیج اینستاگرام خود را بگذارید.

۴. لینک تلگرام

خیلی‌ها هنوز طرفدار پروپاقرص تلگرام و پیام‌رسان‌های اجتماعی این‌چنینی هستند. برای همین بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی، ادارات، سازمان و همکاران هنوز از تلگرام به عنوان یک ابزار ارتباطی یا جهت نمایش محصولات و افزایش فروش کالاها و تولیدات خود استفاده می‌کنند.  برای گنجاندن لینک تلگرام در متن پیامک خود کافی است فرمت «https://t.me/channel-address» را رعایت کنید و آدرس کانال خود را به جای عبارت «channel-address» قرار دهید.

۵. لینک واتساپ

بعد از اجرای محدودیت‌هایی فیلترینگ تلگرام خیلی‌ها بار سفر از این پیام‌رسان بستند و به واتساپ کوچ کردند. در حال حاضر این برنامه کاربردی یکی از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین اپلیکیشن‌های ارتباطی است که به خاطر تماس تصویری باکیفیت، طرفداران فراوان دارد. به‌خصوص در سازمان‌ها و اداراتی که اعضای آن مدام با تماس تصویری در ارتباط‌اند و نیاز دارند لینک جلسات و گروه‌های مختلف را برای هم بفرستند. برای ارسال لینک کانال واتس اپ عبارت «wa.me/phone-number» را در متن پیامک بگذارید و به جای «phone-number» شماره تلفن کسب و کار خود را قرار دهید.

نحوه کوتاه کردن لینک ها در پیامک 

در مورد ارسال لینک در پیامک، بزرگ‌ترین دغدغه صاحبان کسب‌و‌کارها طولانی‌شدن آدرس ارسالی است. گاهی وقت‌ها لینک ارسالی پر از اعداد و حروف است و دست‌کم ۲، ۳ خط ادامه دارد. این شکل از لینک‌ها هم در ارسال پیامکی با محدودیت مواجه می‌شوند، هم هزینه تبلیغات را بالا می‌برد و هم خود کاربر رغبتی به لمس آنها ندارد. برای حل این مشکل ابزارهای کوتاه‌کننده لینک به وجود آمده‌اند که لینک را ساده، خوانا و کوتاه می‌کنند. لینک تولیدشده همچنان برای مرورگر قابل درک است و تغییری در مقصد آن ایجاد نمی‌شود. 

چند سرویس کوتاه‌سازی لینک

از بهترین سرویس‌های کوتاه‌کننده لینک پیامک می‌توان به این چند مورد اشاره کرد:

  • وبسایت yun.ir: یکی از بهترین سرویس‌های کوتاه‌کننده لینک که استفاده از آن رایگان است و لینک‌های کوتاه‌شده آن تاریخ انقضا ندارند. کافی است آدرسی که مد نظر دارید، قبلا توسط شخص دیگری اشغال نشده باشد.
  • وبسایت b2n.ir: این ابزار ایرانی به کاربران اجازه می‌دهد آدرس دلخواه خود را انتخاب کرده و لینک‌های طولانی را به‌صورت رایگان به آن تبدیل کنید. حتی می‌توانید تعداد کلیک‌های لینک را ارزیابی کرده و میزان موفقیت کمپین پیامکی خود را بسنجید.

چند نکته بسیار مهم در ارسال لینک با پیامک

۱. در هر پیامک فقط یک لینک بفرستید.

در صورت ارسال ۲ لینک در یک پیام، احتمال اینکه لینک‌ها در صفحه کوچک تلفن همراه به هم بریزند و مخاطب برای لمس یکی از آنها به زحمت بیافتد، بسیار بالاست. بهتر است در هر پیامی که می‌فرستید، یک لینک درج کنید تا سنجش عملکرد فعالیت‌های پیامکی‌تان هم راحت‌تر باشد.

۲. حتما لینک را پیش از ارسال تست کنید.

بعد از آماده‌سازی پیام و درج لینک در آن، قبل از آنکه آن را برای مخاطب ارسال کنید، مطمئن شوید لینک‌ها درست کار می‌کنند و به مقصدی که در نظر دارید باز می‌شوند. بنابراین بد نیست یک بار لینک را کپی کرده و آن را در مرورگر تلفن همراه جایگذاری کنید تا اگر خطایی وجود داشت، پیش از آغاز کمپین برطرف شود.

۳. پیام را هدفمندانه برای مخاطب بفرستید.

بهتر است پیامک‌های حاوی لینک را فقط برای آن دسته از مخاطبان خود بفرستید که قبلا رضایت خود را برای دریافت این پیامک‌ها به نحوی اعلام کرده‌اند. این روزها هرکسی به هر پیامکی اعتماد نمی‌کند! همچنین پیشنهاد می‌کنیم راهی برای لغو پیامک‌های ارسالی بگذارید و به این ترتیب تجربه بهتری برای کاربران خود رقم بزنید. 

۴. حتما نام تجاری خود را در لینک بگنجانید.

مخاطب شما را با نام برند تجاری‌تان می‌شناسد. بنابراین لینک‌هایی که ارسال می‌کنید باید اعتماد را در ارتباط شما ایجاد کنند. بنابراین مهم است که از ارسال لینک آدرس های وب ناشناخته یا غیر ایمن خودداری کنید. اگر در حال ارسال یک پیوند به تعدادی از مخاطبین هستید، حتماً نام تجاری، کسب و کار یا سازمان خود را نیز در متن ذکر کنید.

۵. لینک را در انتهای پیام قرار دهید.

بهترین جا برای جایگذاری لینک در پیامک، درج آن در انتهای متن است. به این ترتیب نه قالب‌بندی پیام آسیب می‌بیند و نه لینک ارسالی به هم می‌ریزد. هرچقدر پیامتان شسته‌رفته و مرتب‌تر باشد، احتمال آنکه اسپم و هرزنامه در نظر گرفته شود نیز کمتر خواهد بود.

نحوه تشخیص لینک های مخرب و جعلی

قابلیت ارسال لینک در پیامک خیلی وقت‌ها مورد سوءاستفاده مجرمان سایبری قرار می‌گیرد. این افراد پیامک‌هایی به مخاطبان ارسال می‌کنند که در نگاه اول شبیه شرکت‌ها و ادارات دولتی یا خصوصی معتبر به نظر می‌رسد. در نهایت از خواننده می‌خواهند لینک موجود در متن پیامک را لمس کرده و اطلاعات شخصی یا اعتباری خود را وارد کنند. با این کار، مخاطب به‌سادگی مهم‌ترین اطلاعات خود را در اختیار کلاهبرداران قرار می‌دهد. 

برای آنکه در دام این هکرها گرفتار نشوید، توصیه می‌کنیم قبل از هر اقدامی از اعتبار و اصالت شماره فرستنده مطمئن شوید. اگر پیامک ارسالی ادعا می‌کند که از جانب بانک‌های ملی، ملت یا سامانه‌های مختلف مثل ثنا است، صفحه مرورگر را باز کنید، آدرس وبگاه این مراجع را در مرورگر بنویسید و از آنجا پیگیر ماجرا شوید.

نحوه ارزیابی تعداد کلیک های لینک

بعد از ارسال لینک در پیامک و رساندن آن به دست مخاطب، حالا نوبت ارزیابی تعداد کلیک‌ها، تعیین میزان نرخ کلیک و ردیابی میزان تبدیل کمپین پیامکی است. اکثر سامانه‌ها و پنل‌های پیامکی که امکان ارسال پیامک‌های تبلیغاتی را در اختیار شما می‌گذارند، قابلیت‌هایی مثل ارائه گزارش‌های جامع و تحلیل‌های کاربردی از عملکرد کمپین را نیز ارائه می‌دهند. اما اگر بدون سامانه و به‌صورت کاملا شخصی اقدام به راه‌اندازی کمپین خود کرده‌اید، با ردیابی میزان بازدید صفحه موردنظر می‌توانید به میزان اثربخشی بازاریابی خود پی ببرید.

البته یک راه دیگر هم وجود دارد! چنانچه از ابزار UTM برای ارسال لینک در پیامک استفاده کنید، گوگل آنالیتیکس اطلاعات مربوط به ترافیک ورودی به وب‌سایت را در اختیارتان می‌گذارد و نیاز به اقدام دیگری نیست. کافی است تعداد نفراتی که لینک شما را باز کرده‌اند‌ بر تعداد نفراتی که پیامکتان را دریافت کرده‌اند تقسیم کنید تا نرخ کلیک را به‌دست آورید.

ارسال لینک با پنل پیامکی سیگنال

سیگنال در جایگاه یک سامانه پیامکی با امکانات مناسب، در کنار شما صاحبان کسب‌و‌کارهای خرد و کلان است تا با به‌کارگیری پنل‌های پیامکی و راه‌اندازی کمپین‌های اس‌ام‌اسی، پیامک‌های حاوی لینک خود را به بهترین شکل ارسال، دریافت و مدیریت کنید. 

هر پیامک، یه فرصته

با ارسال پیامک، مشتری هاتو پیدا کن

کلام آخر

ارسال لینک در پیامک یکی از سریع‌ترین روش‌های ارتباط با مشتریان است. یکی از موثرترین شیوه‌های بازاریابی که بدون توضیحات اضافه، مشتری را وادار به عمل (کلیک روی لینک متن پیامک) می‌کند. در جایگاه صاحب یک کسب ‌و ‌کار آنلاین، به‌راحتی می‌توانید از این مدل بازاریابی برای تبلیغ و فروش بیشتر خدمات و محصولات خود استفاده کنید. کافی است با یک جمله ترغیب‌کننده، مخاطب هدف را وادار به کلیک روی لینک و ورود به صفحه خود در شبکه‌های اجتماعی کنید. خواهید دید که این ترافیک ورودی به طرز چشمگیری میزان جذب مشتری و درآمد کسب ‌و ‌کارتان را بیشتر می‌کند.

شما چه نظری درباره پیامک‌های حاوی لینک دارید؟ به‌عنوان خواننده این پیامک‌ها، بیشتر روی چه لینک‌هایی کلیک می‌کنید؟ نظرات ارزشمندتان را با ما و همراهان عزیز ما در میان بگذارید.

مقالات مرتبط

اگر سوال یا نظری دارید با ما درمیان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *