
دایورت پیامک، آیا پیامک را نیز میتوان دایورت کرد؟
همه ما بارها و بارها با مفهوم دایورت کردن تماسها مواجه شدهایم؛ اما درمورد دایورت پیامک اپراتورهای مختلف کمتر شنیدهایم. خیلی وقتها افراد به هر دلیل نمیتوانند به گوشی موبایل یا خط تلفن خود دسترسی داشته باشند. ممکن است درست در همین مواقع قرار باشد پیامک مهمی دریافت کنند که بههیچوجه نمیتوانند آن را از دست بدهند. در نتیجه چارهای جز دایورت کردن پیامکهای ارسالی به یک خط دیگر ندارند. در ادامه همراه ما باشید تا مفصل درباره روشهای دایورت پیامک و اهمیت آن بخوانیم.
برای دریافت مشاوره، شمارتو وارد کن
دایورت کردن پیام به چه معناست؟
با وجود اینکه شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای آنلاین بار انتقال بخش زیادی از پیامهای متنی را به دوش میکشند، هنوز که هنوز است ارسال پیامک متنی از طریق اپراتورهای تلفن همراه پرطرفدارند و از سادهترین و امنترین راههای ارتباطی بهشمار میآیند. فارغ از اینکه سیمکارتتان به کدام اپراتور تلفن همراه تعلق دارد، از طریق اپلیکیشنهای مخصوص یا کدهای USSD میتوانید پیامکهای ارسالی یک خط را به خط دیگر انتقال دهید. این قابلیت در شرایطی که گوشی همراه رو به خاموش شدن است یا وارد منطقهای میشویم که آنتن نداریم اما منتظر پیام مهمی هستیم، میتواند فوقالعاده مفید و کاربردی باشد.
کد دایورت پیامک در اپراتورهای مختلف
کدهای ستاره مربع را که میشناسید. همانهایی که تا قبل از آنکه اپلیکیشنهای همراه اول و ایرانسل من طراحی شوند، با آنها شارژ وارد میکردیم و اطلاعات حسابمان را میدیدیم. این کدهای دستوری USSD که قالب مشخصی دارند، سادهترین روش فعالسازی و غیرفعالسازی دایورت پیامک بهحساب میآیند.
دایورت پیامک در اپراتور همراه اول
برای دریافت پیامک خط همراه اول روی یک گوشی با خط دیگر میتوانید از کدهای دستوری این بخش استفاده کنید. حتی میتوانید با وارد کردن یک عدد ساده، یک کپی از پیامک را برای شماره دیگری ارسال کنید.
در قدم اول کد دستوری # ۳۱ * ۱۰ * را با خط همراه اول خود بگیرید. در مرحله بعدی، با ارسال عدد ۰ وضعیت بسته فعلی به شما اعلام میشود. با ارسال عدد ۱ دایورت پیامک اتفاق میافتد و با ارسال عدد ۲ کپی پیامک به خط دیگر انتقال مییابد. بعد از وارد کردن عدد ۱ و انتخاب گزینه ارسال، صفحهای باز میشود که باید در آن شماره تلفن خود را وارد کرده و انتقال را نهایی کنید.
دایورت | کد دستوری |
دایورت پیامک | # شماره مقصد * ۲۱ * |
دایورت خط در زمان مشغول بودن | # شماره مقصد * ۶۱ * |
دایورت خط در زمان عدم پاسخگویی | # شماره مقصد * ۶۲ * |
دایورت پیامک در زمانی که در دسترس نباشید | # شماره مقصد * ۶۷ * |
دایورت پیامک در اپراتور ایرانسل
روش دایورت پیامک برای خطوط ایرانسلی نیز دقیقا مشابه دایورت خطوط همراه اولی است. کد دستوری # ۳۱ * ۱۰ * را شمارهگیری کرده و با انتخاب گزینه ارسال میتوانید پیامکهای دریافتی خط خود را به یک خط دیگر منتقل کنید. البته به دلایلی که نمیدانیم، در حال حاضر این سرویس برای خطوط ایرانسلی غیرفعال است و امکان دایورت پیامکهای این اپراتور با کد دستوری وجود ندارد. چاره کار استفاده از برنامههایی مثل SMS Forwarder است که در ادامه درباره آن صحبت میکنیم.
نرم افزار SMS Forwarder برای دایورت پیامک
یکی از بهترین و سادهترین روشها برای دایورت پیامک استفاده از نرمافزارهای انتقال است که دقیقا برای این کار طراحی شدهاند. از بهترین نمونه این اپلیکیشنها میتوان به SMS Forwarder اشاره کرد که پیامکهای یک خط را برای خط یا دستگاه دیگری ارسال میکند. سازوکار این اپلیکیشن به این صورت است که تمام پیامهای دریافتی خط را مجدد برای خطی که شما تعیین کردهاید یا آدرس ایمیلی که تعریف میکنید، ارسال مینماید. میپرسید چرا باید کسی بخواهد پیامهایش به دستگاه دیگری منتقل شوند؟
ممکن است شخصی چند موبایل داشته و تنها بخواهد یکی از موبایلهایش را همیشه در دسترس نگه دارد. در چنین مواقعی کافی است این اپ را روی موبایل خود نصب کرده و شماره مقصد را در آن وارد کنید. با این کار، هر بار که قرار است پیامک به خط تعریف شده انتقال یابد، هزینه پیامک ارسالی از خط اولیه کسر میشود. البته اگر بهجای شماره مقصد، یک آدرس یاهو یا جیمیل تعریف کنید، دایورت پیامک به ایمیل هیچ هزینهای برایتان نخواهد داشت.
از ویژگیها و امکانات جذاب این نرم افزار میتوان به این موارد اشاره کرد:
- امکان تعیین زمان مشخصی برای فورواد پیامکهایتان
- امکان ارسال پیام به صورت هوشمند در زمان مناسب با فعالسازی گزینه Resend fail messages
- قابلیت دایورت پیامک میان اپرتورهای مختلف
آموزش غیرفعال کردن دایورت پیامک
برای آنکه مجددا پیامکها به خط خودتان ارسال شود و سرویس دایورت پیامکها غیرفعال گردد، مجددا کد دستوری # ۳۱ * ۱۰ * را شمارهگیری کرده و بار دیگر گزینهای که قبلا فعال کردید را انتخاب کنید تا سرویس غیرفعال شود. اما برای آنکه سرویس دایرکت پیامک فعال بماند و فقط شمارهای که به عنوان مقصد تعریف کردهاید را غیرفعال یا لغو کنید، از یکی از کدهای دستوری جدول بخش قبل استفاده کنید.
با شمارهگیری این کدها، تمام درخواستهای انتقال اطلاعات مثل فکس و تماس نیز به شماره تعریفشده لغو خواهد شد. همچنین میتوانید وارد بخش کنترل سنتر موبایل خود شوید. سپس گزینه دایورت را پیدا کرده و فقط با یک کلیک آن را غیرفعال کنید.
نکات مهم در خصوص دایورت کردن پیامک
در این بخش چند نکته مهم پیرامون دایورت کردن پیامک را با هم مرور میکنیم:
- قبل از دایورت کردن پیامهای خود روی شماره یک فرد دیگر، اولا مطمئن شوید شماره را درست وارد میکنید تا پیامها به دست شخص اشتباهی نرسند! ثانیا مطمئن شوید فرد گیرنده مشکلی با دریافت پیامهای شما نداشته باشد. خیلیها حوصله دینگدینگ پیامکی که برای آنها نیامده را ندارند!
- فراموش نکنید که پیامکهای خطتان را دایورت کردهاید. هروقت مشکلتان حل شد و به خط خودتان دسترسی پیدا کردید، اقدام به غیرفعال کردن انتقال پیامکها کنید.
- بهتر است تنها زمانی سراغ این سرویس بروید که دریافت پیامک خاصی فوقالعاده برایتان مهم است و تحت هر شرایط باید دریافتش کنید. فراموش نکنید که فعالسازی این سرویس بدون هزینه نیست و اپراتورها مبلغ این خدمات را ماهانه از حسابتان کم میکنند.
- انتقال پیامک بین اپراتورها فقط و فقط با نرم افزارهای مخصوص این کار امکانپذیر است. این یعنی نمیتوانید با شمارهگیری کد دستوری که عنوان شد، پیامکهای دریافتی خط ایرانسل خود را به یک شماره همراهاول (یا بالعکس) منتقل کنید.
دایورت پیامکها از طریق پنل پیامکی
گفتیم که یک فایده استفاده از خدمات دایورت پیامک، امکان دسترسی به پیامهای مهم در مواقعی است که شارژ تلفن همراهمان رو به اتمام است یا وارد منطقهای میشویم که آنتندهی خوبی ندارد. اما خوب است اشاره کنیم که کسبوکارها نیز میتوانند از این امکان که در سامانههای پیامکی گنجانده میشود، بهرهمند شوند. در واقع دایورت پیامک بهعنوان سازوکار اصلی اساماس مارکتینگ، کمک بزرگی به تبلیغات و بازاریابی کسبوکارهای مختلف میکند.
سرویس پنل پیامکی این امکان را در اختیار صاحب پنل میگذارد تا پیامکها را به یک شماره خاص، به ایمیل و نیز به یک url دایورت کند و از این طریق آنها را به دست مشتریان احتمالی برساند.
برای دریافت مشاوره، کلیک کن
کلام آخر
دایورت پیامک با وجود مزیتها و کاربردهای خوبی که دارد، هنوز آنقدرها که باید جا نیفتاده و مورد استفاده قرار نمیگیرد؛ چراکه هنوز خیلیها از امکان انتقال پیامهای اساماسی به خطوط همراه اول یا ایرانسل بیخبرند. هدف ما در این مقاله معرفی این امکان و آموزش روشهای انجام آن از طریق کدهای دستوری گرفته تا نرمافزارهای تسهیلگر بود. فقط این نکته را به خاطر بسپارید که دایورت کردن پیامکها یک خدمات غیررایگان است و تنها در صورت پرداخت هزینه، قابل دسترسی است.
شما تا به حال از خدمات دایورت کردن پیامها استفاده کردهاید؟ کدام روش را برای انتقال پیامکها ترجیح میدهید؟ مشتاق شنیدن نظرات و دانستههای ارزشمند شما هستیم.
الهام بابایی
کار نمیکنه
مصطفی
اقا برای ما کار نکرد !!!