
تفاوت اپراتور پیامک با سامانه پیامک
همانطور که میدانید، کسب و کارها از طریق روشهای مختلفی میتوانند محصولات و خدمات خود را به فروش برسانند. با توجه به اینکه بسیاری از افراد دارای گوشی تلفن همراه هستند و به صورت روزانه چندین ساعت با آن کار میکنند، ارسال پیامک به مشترکین یا کاربران اپراتورهای تلفن همراه یک راه حل مناسب برای بازاریابی و تبلیغات کسب و کارهاست.
کسب و کارها برای ارسال پیامک انبوه به کاربران از سامانه پیامکی استفاده میکنند. سامانه پیامک گاهی اوقات با اپراتورهای پیامکی اشتباه گرفته میشود. در حالیکه مفهوم این دو کاملا با یکدیگر متفاوت است. در این مقاله قصد داریم به طور کامل درباره تفاوت اپراتور پیامک با سامانه پیامک صحبت کنیم. بنابراین پیشنهاد میکنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!
ثبت نام رایگان سامانه پیامک
تمامی امکانات + 100 پیامک رایگان
اپراتور پیامک چیست؟
همانطور که گفته شد، اپراتور پیامک با سامانه پیامک تفاوتهای بسیار زیادی دارد. اپراتور به معنی یک شخص یا تعدادی از اشخاص است که مجموعهای از کارها را برای ارائه خدمات یا فروش محصولات به مشتریان انجام میدهند. خدماتی که توسط اپراتورها به مشتریان عرضه میشود، کاملا تدوین شده یا برنامه ریزی شده هستند. اپراتورهای پیامکی تفاوتهای بسیار زیادی با یکدیگر دارند. هر اپراتور پیامک، قوانین و استانداردهای خاصی برای کاربران خود در نظر گرفته است که باعث میشود نسبت به سایر اپراتورها متمایز باشد.
به عنوان مثال، ایرانسل یکی از اپراتورهای پیامکی است که طی چند سال گذشته توسط بسیاری از کاربران ایرانی انتخاب شده است. قوانین و مقررات ارسال پیام یا برقراری تماس در اپراتور ایرانسل با اپراتورهای دیگر مثل همراه اول کاملا متفاوت است. این تفاوتها بسیار جزئی هستند. به عنوان مثال، حتی نرخ محاسبه تماس تلفنی یا ارسال پیامک در اپراتور ایرانسل و همراه اول با یکدیگر تفاوت دارد. اپراتورها از روشهای مختلفی برای سهولت ارائه خدمات خود به کاربران استفاده میکنند. در ادامه، به طور کامل درباره روش کار اپراتورها و تفاوت اپراتور پیامک با سامانه پیامک توضیح خواهیم داد.
بیشتر بدانید : خرید پنل پیامکی
سامانه پیامک چیست؟
سامانه پیامکی در واقع بخشی از اپراتور پیامکی است. اپراتورها برای سهولت ارائه خدمات به کاربران خود، از سامانه پیامکی استفاده میکنند. سامانه پیامکی قادر است به صورت سیستماتیک تعداد زیادی پیام را در ابعاد کوچک یا انبوه برای کاربران ارسال کند. سامانههای پیامکی برای کمک به شرکتهای اپراتوری طراحی و ابداع شدند.
امروزه با کمک سامانههای پیامکی میتوان تعداد زیادی خدمات به مشترکین اپراتورهای تلفن همراه مثل ایرانسل یا همراه اول ارائه کرد. ساختار سامانه پیامکی به حدی منظم است که به هیچ وجه کاربران را گیج نخواهد کرد. بیان تفاوت اپراتور پیامک با سامانه پیامک بسیار مشکل است. چرا که سامانه پیامکی خود زیرشاخهای از اپراتورها است. در واقع این سامانه طراحی شده است تا اپراتورها را به هدف اصلی خود، یعنی ارائه خدمات به کاربران به بهترین شکل ممکن برساند.
سامانه پیامکی چگونه کار می کند؟
سامانه پیامکی به گونهای طراحی شده است تا کاربران بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن به جزئیترین خواستههای کاربران پاسخ دهد. ابتدا زیرساختهای لازم برای طراحی سامانه پیامکی در اختیار اپراتورهای همراه اول یا ایرانسل قرار میگیرد. بعد از آماده سازی زیرساختها، شرکتهای مخابراتی تعدادی کد مخصوص در اختیار اپراتورها قرار میدهند. بعد از آن، اپراتورها میتوانند خدمات خود را به ترتیب در سامانه پیامکی وارد کرده و به کاربران عرضه کنند.
بعد از این مرحله، کدها یا شمارههایی که توسط شرکتهای مخابراتی در اختیار اپراتورها قرار گرفته بود، باید از طریق روشهای تبلیغاتی مثل رسانهها در اختیار کاربران قرار بگیرد. به بیان سادهتر، سامانه پیامکی در واقع یک پنل شامل تعداد زیادی از خدمات مختلف است. با استفاده از سامانه پیامکی، شما میتوانید به تعداد زیادی از کاربران پیام تبلیغاتی یا پیام صوتی ارسال کنید. برای انجام این کار، شما ابتدا باید یک پنل اس ام اس خریداری کنید.
بیشتر بدانید : ارسال به بلک لیست
اپراتورها چگونه کار می کنند؟
اپراتورها از روشهای مختلفی برای ارائه خدمات به کاربران استفاده میکنند. همانطور که گفته شد، اپراتورها عامل ایجاد کننده هستند و وظیفه مدیریت و کنترل تمامی خدمات مربوط به تلفن همراه مثل ارسال پیام یا برقراری تماس تلفنی را بر عهده دارند. خدمات اپراتورها بسیار گوناگون و متنوع است. امروزه، شما میتوانید با کمک اپراتورها شارژ یا بسته اینترنتی بخرید یا قبض خود را پرداخت کنید. خدمات اپراتورها، نسبت به سالهای گذشته گسترش بیشتری داشته است. به گونهای که در هر سال تعدادی خدمات جدید توسط اپراتورها اضافه میشود.
ارائه تمامی این خدمات به کاربران به شکل منظم و تدوین شده، کار چندان سادهای نیست. اپراتورها در اولین مرحله تصمیم گرفتند تعدادی پاسخگوی تلفنی استخدام کنند. این افراد به صورت ۲۴ ساعته به تماسهای مشتریان پاسخ داده و خدمات گوناگونی را به آنها ارائه میدادند. بعد از مدتی، اپراتورها متوجه شدند که استخدام پاسخگویی تلفنی چندان مقرون به صرفه نیست. زیرا هزینه بسیار بالایی دارد و از طرفی ممکن است چندین کاربر به صورت همزمان با یک پاسخگو تماس بگیرند و خطوط تلفنی اشغال شود.
در نتیجه، ارائه خدمات به شکل درستی انجام نخواهد شد. به همین دلیل اپراتورها تصمیم گرفتند از روش جدیدی به نام سامانه پیامکی استفاده کنند. سامانه پیامکی یکی از بهترین روشها برای پاسخگویی و ارائه خدمات به کاربران بوده است. در ادامه، درباره سامانه پیامکی و روش کار آن به طور کامل توضیح خواهیم داد.
بیشتر بدانید : ارسال انبوه پیامک
اپراتور چگونه سامانه پیامکی را در اختیار کاربران قرار می دهد؟
اپراتورها برای ارائه سامانه پیامکی به کاربران، باید از سیستمها و زیرساختهای مخابراتی کمک بگیرند. شرکتهای مخابراتی به شکل پیوسته با اپراتورهای تلفن همراه همکاری میکنند تا خدمات تلفن همراه به بهترین شکل ممکن به کاربران عرضه شود. به عنوان مثال، برای طراحی سامانه پیامکی باید از نرم افزارها و سخت افزارهای خاصی استفاده کرد. شرکتهای مخابراتی، میتوانند شماره تلفن تمامی کاربران و تعدادی کد در اختیار اپراتورهای تلفن همراه مثل ایرانسل یا همراه اول قرار دهند.
این نرمافزارها و سختافزارها به اپراتورهای تلفن همراه کمک میکنند تا بتوانند پیامکهایی را به شکل انبوه و در محدوده بسیار وسیع برای مشتریان ارسال کنند. بنابراین سامانه پیامکی که در نهایت در اختیار کاربران قرار میگیرد، میتواند تمامی نیازهای مشتریان را در لحظه برطرف کند. در نتیجه کاربر بدون نیاز به تماس گرفتن با شرکتهای اپراتوری، تمامی خدمات را دریافت خواهد کرد. البته نوع خدماتی که توسط اپراتورهای مختلف به کاربران عرضه میشود نیز متفاوت است. به عنوان مثال، ممکن است خدمات مربوط به پرداخت قبض در یک اپراتور فعال بوده و در اپراتور دیگر غیر فعال باشد.
تفاوت اپراتور پیامک با سامانه پیامک
همانطور که گفته شد، بیان تفاوت اپراتور پیامک با سامانه پیامک بسیار مشکل است. چرا که سامانه پیامکی خود بخشی از اپراتورهای پیامکی است. مهمترین تفاوت اپراتور پیامک و سامانه پیامک، کاربرد این دو است. سامانه پیامکی توسط شرکتهای اپراتوری طراحی میشود و در اختیار کاربران قرار میگیرد.
بنابراین کاربران بیشتر با سامانه پیامک سر و کار دارند نه شرکتهای اپراتوری. البته تمامی سامانههای پیامکی، در مجموع باید به یک اپراتور متصل باشند تا بتوانند پیام تبلیغاتی یا پیام صوتی به کاربران ارسال کنند. سامانه پیامکی یک پنل کامل شامل پیامک تبلیغاتی، پیامک صوتی، گزارشات ارسال و دریافت پیام و مواردی مانند این است. اما اپراتورهای پیامکی مراکزی هستند که این سامانهها را طراحی کرده و در اختیار کاربران قرار دادهاند.
بیشتر بدانید : امکانات پنل پیامکی
انواع اپراتور ها
اپراتورهای داخل کشور ایران بسیار متنوع هستند و هرکدام خدمات مختلفی را به کاربران خود ارائه میدهند. در ادامه درباره انواع اپراتورها و ویژگیهای آنها به طور کامل صحبت کنیم.
1.همراه اول
یکی از مهمترین اپراتورهای تلفن همراه، همراه اول نام دارد. شرکت ارتباطات سیار همراه اول که به اختصار ((IR-MCI نام گرفته است، در سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را شروع کرد. این شرکت در ابتدا مسئول امور ارتباطات سیار شرکت مخابرات ایران بود. اما به مرور فعالیتهای خود را گسترش داد. به گونهای که امروزه به یک شرکت مستقل به نام شرکت ارتباطات سیار ایران تبدیل شده است که نزدیک به هفتاد میلیون کاربر از خدمات آن استفاده میکنند.
همچنین نمایندگیهای مربوط به شرکت همراه اول، در ۱۲۴۵ شهر مشغول به فعالیت هستند. خدمات شرکت همراه اول حدود ۷۰ هزار کیلومتر از جادههای کشور را پوشش میدهد. کیفیت بالای خدماتی که توسط این شرکت به کاربران عرضه میشود، باعث شده است امروزه اپراتور همراه اول به یکی از پرطرفدارترین خطوط تلفن همراه تبدیل شود. خدمات این شرکت به صورت زیر هستند:
- اینترنت نسل 3، 4، 4.5
- وای فای اول
- سامانه خدمات آنلاین همراه من
- باشگاه فیروزهای
- سیم کارت کودک
- سیم کارت دانشجو
- انتقال و انتظار مكالمه
- مکالمه گروهی
- سرویس FDN
- محدودیت مکالمه
- اتصال به نمابر و دیتا
- پیام کوتاه، پیام صوتی
- تماس بان
- پرداخت همراه
- سرویس رومینگ بینالملل
2.ایرانسل
شرکت ایرانسل فعالیت خود را بعد از شرکت همراه اول در سال ۱۳۸۴ شروع کرد. امروزه ایرانسل، بعد از همراه اول به دومین شرکت پرطرفدار برای ارائه خدمات تلفن همراه به کاربران تبدیل شده است. ایرانسل توانست سرویس دیتا را به عنوان اولین شرکت در کشور ایران به کاربران عرضه کند. شرکت ایرانسل همواره سعی کرده است اینترنت پرسرعت در اختیار کاربران قرار دهد. به همین دلیل، به عنوان اولین عرضه کننده اینترنت نسل ۵ در ایران شناخته میشود. شرکت ایرانسل بخش زیادی از جادهها و مناطق ریلی کشور پوشش داده است. به همین دلیل، در کنار اپراتور همراه اول میتواند یک انتخاب کاملا مناسب برای افرادی که پیوسته در جاده هستند باشد. خدمات این مجموعه:
- تماس صوتی
- اینترنت پرسرعت تلفن همراه (2G-3G-4G-4/5G)
- اینترنت بر بستر وای فای wifi
- اس ام اس و ام ام اس SMS & MMS
- ایمیل ایرانسل
- خدمات اینترنت پرسرعت وایمکس ثابت ایرانسل
- خدمات اینترنت پرسرعت ثابت TD-LTE ایرانسل
- سیستم E-care و E-charge
- پیامک صوتی نمای دوستان و خانواده
- اطلاعات شهری
- صدای پس زمینه و صدای جادویی
- پیامگیر صوتی و سرویس بازیابی تماس
- انتقال شارژ
- ارسال کارت شارژ
- اطلاع از هزینه تماس
3.شاتل موبایل
شاتل موبایل یکی دیگر از اپراتورهای تلفن همراه است که فعالیت خود را در شهریور ۱۳۹۶ آغاز کرد. شرکت شاتل فعالیت خود را به عنوان اولین اپراتور مجازی نوع اول تلفن همراه کشور شروع کرد. نام اصلی این شرکت «توسعه ارتباطات همراه شاتل» است و به عنوان زیر شاخهای از «شرکت ارائه خدمات اینترنتی خانگی شاتل» فعالیت میکند. این مجموعه ابتدا شبکههای تلفن همراه مثل 3G، 4G و 4.5G را به کاربران ارائه داد. اما امروزه قصد دارد روی شبکههای تلفن همراه بهتر نیز فعالیت داشته باشد.
4.رایتل
یکی دیگر از اپراتورهای مشهور کشور ایران، اپراتور رایتل است. این اپراتور در سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را به عنوان سومین اپراتور بزرگ کشور شروع کرد. اپراتور رایتل در ابتدا چندان پرطرفدار نبود، اما امروزه به یکی از بهترین اپراتورهای تلفن همراه تبدیل شده است. اپراتور رایتل در زمینه تولید کارت هوشمند، خدمات انتقال داده و مواردی مانند این نیز فعالیت داشته است. سیمکارتهای رایتل ابتدا در قالب 3G به مردم ارائه شدند. اما امروزه برخی از سیمکارتها با شبکههای 4G و 4.5G نیز توسط این کمپانی عرضه شدهاند. خدمات رایتل شامل موارد زیر هستند:
- تماس صوتی
- تماس تصویری
- اینترنت تا سرعت 12 مگا بایت بر ثانیه( 4G LTE)
- پیامک (SMS)آوا و نما (MMS)آوای انتظار
پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!
ثبت نام رایگان سامانه پیامک
تمامی امکانات + 100 پیامک رایگان
سخن پایانی
در این مقاله به طور کامل درباره مقایسه اپراتور و سامانه پیامکی توضیح داده شد. اپراتورها مراکزی برای ارائه خدمات شبکههای تلفن همراه به کاربران هستند. این مراکز، برای سهولت ارائه خدمات خود از سامانههای پیامکی استفاده میکنند. سامانه پیامکی بستر مناسبی برای ارسال پیام به شکل انبوه به کاربران است. امروزه، بسیاری از کاربران میتوانند از طریق سامانههای پیامکی خدمات مورد نیاز خود را در کوتاهترین زمان ممکن دریافت کنند. تمامی سامانههای پیامکی به یک اپراتور متصل هستند.
سوالات متداول
انواع اپراتورهای پیامکی کدام اند؟
همراه اول، ایرانسل، رایتل، شاتل موبایل و غیره.
کار اصلی سامانه پیامکی چیست؟
سامانه پیامکی یک بستر برای انجام خدمات کاربران است که توسط اپراتورها ایجاد میشود.
اپراتور پیامکی چیست؟
اپراتورها مجموعهای از مراکز و شرکتها هستند که خدمات شبکههای تلفن همراه را به کاربران عرضه میکنند.
خدمات سامانه پیامکی چیست؟
خدمات متنوعی مثل ارسال پیام تبلیغاتی، پیام صوتی،دریافت پیام، دریافت گزارش و مواردی مانند این از خدمات سامانه پیامکی است.