بهترین روش ارسال پیامک انبوه به اصناف و مشاغل مختلف

در ارسال پیامک انبوه به اصناف مختلف، نکات مختلفی را باید مدنظر گرفت تا کمپین با شکست مواجه نشود. یکی از اولین و مهم‌ترین نکات، توجه به روحیات و اخلاقیات غالب افرادی است که صنف مورد نظر را تشکیل می‌دهند. مثلا، در هنگام ارسال پیام برای صنف مربیان ورزشی، نمی‌توان نکاتی را به کار گرفت که در هنگام ارسال پیام برای صنف پزشکان به کار گرفته می‌شود. در نتیجه، تفاوت مشاغل نکته بسیار مهمی است که در اس ام اس مارکتینگ باید مورد توجه و پردازش قرار گیرد.

با ما همراه باشید تا شما را با تاثیر تفاوت مشاغل در این نوع تبلیغات و نکاتی راجع به تبلیغات با اس ام اس برای هر صنف خاص، آشنا کنیم.

پنل پیامکی سیگنال ارائه دهنده تمامی امکانات ارسال پیامک بدون هزینه فعال سازی. شما تنها هزینه ارسال پیامک را پرداخت می کنید!

ثبت نام رایگان سامانه پیامک

تمامی امکانات + 1000 پیامک رایگان

نتایج بررسی‌ها گویای این نکته است که در تبلیغات با اس ام اس، 90% پیام‌های ارسال شده، تنها طی همان 15 دقیقه اول خوانده می‌شوند. با افزايش كاربران تلفن همراه و توجه به اینکه بخش زیادی از اقشار مختلف جامعه این دستگاه را در اختیار دارند، کاملا عادی است كه شركت ها یا اصناف مختلف، به سمت تبليغات از طريق ارسال اس ام اس سوق داده شوند.

چگونه در ارسال پیامک انبوه به اصناف مختلف موفق عمل کنیم؟

همانطور که در مقدمه گفته شد، برای اینکه از شکست کمپین جلوگیری شود، نکات ریز و درشت زیادی باید رعایت شوند. برخی از مهم‌ترین نکاتی که باید به آنها توجه شود عبارتند از:

1- موضوع کالا یا خدمات مورد تبلیغ

يكي از مهم‌ترين نكات قابل توجه در اینگونه تبليغ‌ها، موضوع كالا يا خدمات مورد تبليغ است. گاهي اوقات، تبليغاتی که انجام می‌شود مناسب تمام اقشار جامعه است و گاهي نيز گروه مشخصي از افراد را مورد خطاب قرار می‌دهد.

به طور مثال، طبیعتا تمام افراد از لباس استفاده می‌کنند و به تبلیغاتی که از طرف صنایع پوشاک منتشر شود، توجه نشان می‌دهند. فردی که فروشگاه پوشاک دارد، می‌تواند به راحتی با استفاده از یک سامانه پیامک انبوه خوب و کارآمد، بدون در نظر گرفتن تفاوت خاصی بین دریافت کنندگان پیام، کسب و کار خود را رونق دهد.

اما یک کارگاه تولیدی چوب، نیاز به ارسال اس ام اس به عموم مردم را ندارد. چرا که خدمات این نوع از کسب و کارها، مانند مثال قبلی فراگیر نیست. نحوه ارتباط یک فروشگاه پوشاک با مشتریان خود، “بیزینس تو کاستومر (B2C)” می‌باشد. در مقایسه با آن، یک کارگاه تولیدی چوب به روش “بیزینس تو بیزینس (B2B)” با مشتریان خود ارتباط برقرار می‌کند.

بنابراین مخاطبین این کارگاه با مخاطبین فروشگاه پوشاک متفاوت است، طیف محدودتری از جامعه را دربر می‌گیرد و همچنین لحن پیامی که این دو مدل کسب و کار برای مشتریان خود ارسال می‌کنند، متفاوت است. به عبارت خودمانی‌تر، یک پزشک، یک راننده‌تاکسی یا یک معلم، همگی به پوشاک نیاز دارند اما یک فوتبالیست، در زمین چمن، نیازی به قفسه‌های دیواری از جنس ام دی اف ندارد.

گستردگی جامعه هدف در بازاریابی پیامکی

2- تعداد کاراکترها

رعایت این‌نکته در ارسال پیامک انبوه به اصناف ، بیشتر روی هزینه تاثیر خواهد گذاشت. بالاخره یکی از ملاک‌های مهم برای موفقیت کمپین، نسبت “بازدهی به ازای هزینه” است. کمپین موفق کمپینی است که بازدهی را تا جای ممکن افزایش داده و هزینه را تا جای ممکن کاهش دهد.

هزینه هر پیامک، بر اساس تعداد صفحات محسابه می‌شود. صفحه اول از کاراکتر 1 تا 70 را شامل می‌شود. 64 کاراکتر بعدی صفحه دوم، 67 کاراکتر بعدی صفحه سوم، 67 کاراکتر بعدی صفحه چهارم و 67 کاراکتر آخر نیز صفحه پنجم را تشکیل خواهند داد. باید این نکته را درنظر داشته باشید که یک پیامک 71 کاراکتری، 2 صفحه محسوب خواهد شد. بنابراین تعداد کارکترها را شمارش کنید تا مثلا به خاطر یک “اسیپس” اضافه، متحمل هزینه بیشتر نگردید.

3- استفاده از بانک اطلاعاتی در ارسال اس ام اس انبوه تبلیغاتی

تا اینجای مقاله آموختیم که برای ارسال پیامک انبوه به اصناف  مختلف، باید نکاتی را رعایت کنیم که از اصول موفقیت در بازاریابی پیامکی محسوب می‌شود. یکی دیگر از این نکات مهم، شناخت و استفاده درست از بانک‌های اطلاعاتی می‌باشد. مثلا بانک شماره موبایل اعضای صنف طلافروشان، منبع مناسبی برای پیش‌بردن کمپین فروش اره برقی از طریق بازاریابی پیامکی نخواهد بود. پس، استفاده از بانک اطلاعاتی مناسب در ارسال پیامک انبوه به اصناف  مختلف، نکته بسیار مهم دیگری ‌است که عدم‌رعایت آن، باعث ازبین‌رفتن بودجه، زمان، انرژی و از همه مهم‌تر، اعتبار سازمان خواهد شد.

نکته مهم دیگری که در مورد بانک‌های اطلاعاتی باید گفته شود، این‌است: افرادی که در لیست سیاه مخابرات باشند، اس ام اس شما را دریافت نخواهند کرد. همچنین پیامک تبلیغاتی شما به دست افرادی که این سرویس را روی سیمکارت خود غیرفعال کرده باشند، نخواهد رسید. نتیجه: به طور مداوم از به‌روز بودن بانک اطلاعاتی خود اطمینان حاصل کنید.

برای کسب و کارهایی که ترافیک مخاطبان آن‌ها محدوده مشخصی را شامل می‌شود (مانند رستوران‌ها)، این نوع تبلیغات بسیار موثرتر است. مثلا صاحبین رستوران می‌توانند با ارائه تخفیفات گوناگون، از این روش مشتری‌های زیادی را به سمت خود بکشانند.

چند ایده جهت ارسال پیامک تبلیغاتی انبوه برای اصناف مختلف

امروزه ارسال اس ام اس بیشترین استفاده را در میان سرویس‌های انتقال پیام توسط گوشی همراه دارد. براساس تحقیقی که توسط وبسایت “اس ام اس ایگل” منتشر شده است، در سال 2020، 72درصد از گوشی‌های همراه در دنیا قابلیت دریافت پیامک را دارند. صاحبان این گوشی‌ها، 5.7 میلیارد نفر از جمعیت جهانی را شامل می‌شود.[منبع] این عدد در مقایسه با محبوب‌ترین پیام‌رسان دنیا یعنی واتس‌اپ که 2 میلیارد کاربر دارد، بیش از 2.5 برابر است.

اس ام اس، بیشترین کاربر را دارد

بنابراین، ارسال پیام به مشاغل یک فرصت خوب برای دیده‌شدن است که نباید از آن چشم‌پوشی کرد. پس با من همراه شوید تا چند ایده برای ارسال اس ام اس به مشاغل را به‌اتفاق یکدیگر بررسی کنیم.

  • مساجد و هیئت‌ها می‌توانند برای جذب بیشتر جوانان، مسابقه هایی را تحت موضوعات مذهبی از این طریق ایجاد کنند. همچنین با ارسال اس ام اس منطقه‎‌ای، هم محلیان را از مراسم‌ها یا زمان و شرایط سفرهای زیارتی آگاه کنند. اینگونه کارها، سبب تعامل دو طرفه مردم با مساجد یا هیئت‌های مذهبی می‌شود.
  • مدیران مجتمع‌های مسکونی می‌توانند اعضا را از طریق ارسال پیامک انبوه، از تصمیمات مجتمع، هزینه‌های جدید مانند شارژ و بیمه، قوانین وضع شده، جلسات، یادآوری موعد پرداخت شارژ و… آگاه کنند. با اینکار، نیازی نخواهد بود که نگهبان و سرایدار، به تک تک واحدها مراجعه کنند.
  • یک وبسایت فروشگاه لباس‌های ورزشی، می‌تواند با استفاده از بانک اطلاعاتی ورزشکاران، آنها را از جشنواره‌ها و کدهای تخفیف وبسایت باخبر کند.
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای هنگام افتتاح شعبه جدید خود در منطقه 18 تهران، با استفاده از بانک اطلاعاتی این منطقه، می‌تواند تخفیف 30 درصدی که به مناسبت افتتاحیه و برای یک هفته روی تمامی اجناس اعمال کرده‌است را به اطلاع ساکنین برساند. در نتیجه، توجه مردم را به خود جلب کرده و شروع قدرتمندی خواهد داشت.
  • شما بگویید…
مقالات مرتبط

اگر سوال یا نظری دارید با ما درمیان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *